Κλιμακώνεται η ένταση στην Μπανγκόκ


Δύο αντικυβερνητικοί διαδηλωτές τραυματίσθηκαν σοβαρά από τις σφαίρες των στρατιωτικών δυνάμεων της Ταϊλάνδης κατά τη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα σε εκατοντάδες διαδηλωτές και τον στρατό στο κέντρο της Μπανγκόκ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες...
Οπως όλες τις τελευταίες ημέρες, η ένταση κλιμακώθηκε και σήμερα στη λεωφόρο Ραμά VI, στα όρια της συνοικίας της Μπανγκόκ που έχουν καταλάβει τα "κόκκινα πουκάμισα".

Οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές εκτόξευαν πέτρες, κροτίδες και βόμβες μολότοφ εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας, όταν ακούσθηκαν πυρά. Δύο διαδηλωτές έπεσαν στο έδαφος και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης προτίθεται να επιβάλει απαγόρευση της κυκλοφορίας σε τμήματα της Μπανγκόκ απόψε, δήλωσε κυβερνητική πηγή.

Το μέτρο θα αφορά ζώνες που οδηγούν στη συνοικία της πρωτεύουσας που έχει καταληφθεί από τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και θα τεθεί σε ισχύ από τις 11.00 μέχρι τις 05.00 τοπική ώρα.

TROKTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...