Σάντος: “Πανάξια νίκη”


Ικανοποιημένος -και πως να μην είναι άλλωστε- έμεινε από το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ (1-0) επί του Ολυμπιακού ο Φερνάντο Σάντος. Ο δικέφαλος του βορρά έφτασε γρήγορα στο γκολ, είχε κάποιες ευκαιρίες να πετύχει και άλλο τέρμα, ενώ άντεξε...



...και στην πίεση των φιλοξενούμενων κυρίως στα τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, κάτι που χαροποίησε τον Πορτογάλο τεχνικό.


"Ήταν μία δίκαιη νίκη. Σε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό με μεγάλη ένταση και εφάμιλλο με την αξία και την ποιότητα των δύο ομάδων. Σε ένα πρώτο ημίχρονο που και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά, είχαμε αρκετές φάσεις, απόρροια λαθών και από τις δύο πλευρές κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία ενώ ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ έλεγξε πλήρως το παιχνίδι και περιόρισε τον Ολυμπιακό. Ήμασταν πολύ δυνατοί και επιθετικοί στα μαρκαρίσματα μας.

Ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια ότι είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία που μπορούσε να σκοράρει όμως και εμείς στο ίδιο χρονικό διάστημα είχαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, δύο από τον Μουσλίμοβιτς και μία από τον Φιλομένο. Γενικότερα θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου έδειξε περισσότερη διάθεση και θέληση για να σκοράρει και να κερδίσει, ώστε να έρθει μία σημαντική νίκη. Όπως είναι φυσικό και όπως θα περίμενε κανείς, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο τα έπαιξε όλα για όλα. Είναι μεγάλη ομάδα με καλή ποιότητα και μας «έσπρωξε» προς την εστία. Αυτό έγινε όχι γιατί το θέλαμε αλλά γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα.

Χρειάστηκε να κάνουμε και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και ίσως αυτό μας έδεσε λίγο τα χέρια. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είχε μεν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι κλασικότερες ευκαιρίες ήταν από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Είχαμε μία πολύ καλή φάση που δημιουργήθηκε και η μπάλα πήγε στο δοκάρι, είχαμε μία αμφισβητούμενη φάση… Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο σε ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων".

Για τους τιμωρημένους: "Το έχουμε σκεφτεί και θα το ανακοινώσουμε αύριο όπως πρέπει".

Για τον Εντίνιο: "Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι εσωτερικό ζήτημα".

Για το αβαντάζ: "Είναι τρία παιχνίδια ακόμη. Τρεις τελικοί ουσιαστικά. Οπότε όλες οι ομάδες είναι φαβορί και όλες δεν είναι. Όσες έχουν μαθηματικές ελπίδες θα κυνηγούν αυτό που μπορούν. Εμείς σίγουρα βρισκόμαστε σε κάπως πιο πλεονεκτική θέση. Ωστόσο την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμη πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μας κερδίσει και εμείς επίσης να κάνουμε αυτό που μπορούμε".

http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...