Χάθηκε μαζί με το αγέννητο αγοράκι της


Τέσσερις και όχι τρεις ήταν στην πραγματικότητα οι νεκροί της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης στο υποκατάστημα της τράπεζας «Marfin». Η 32χρονη Αγγελική Παπαθανασοπούλου, η μία από τους τρεις εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους, βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόσφατα είχε μάθει ότι επρόκειτο να αποκτήσει αγόρι. Η κοπέλα είχε παντρευτεί πέρυσι και η χαρά του....

ζευγαριού που περίμεναν το πρώτο τους παιδί ήταν μεγάλη. Με τον Κρητικό σύζυγό της ζούσαν στην Αθήνα και η Αγγελική εργαζόταν στην τράπεζα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η είδηση του τραγικού θανάτου της προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του Αιγίου απ’ όπου καταγόταν. Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας ζει μόνιμα εκεί.

Ο πατέρας της, Χάρης Παπαθανασόπουλος, είναι συνταξιούχος δικηγόρος, γνωστός στην τοπική κοινωνία, ενώ η μητέρα της, Παναγιώτα, είναι εργαζόμενη στο υποθηκοφυλακείο της πόλης και ζούσαν με τη μεγαλύτερη κόρη τους, την 35χρονη αδερφή της.

Η οικογένεια ενημερώθηκε από τα πρώτα έκτακτα δελτία ειδήσεων που βγήκαν στον αέρα ότι η τράπεζα στην οποία δούλευε η Αγγελική είχε τυλιχθεί στις φλόγες και οι δύο γυναίκες υπέστησαν σοκ.

Η 32χρονη εργαζόταν στο τραπεζικό κέντρο του υποκαταστήματος που διαχειρίζεται δανειστικές συναλλαγές της τράπεζας με εταιρείες. Στο ίδιο τμήμα απασχολούνταν και η 35χρονη συνάδελφός της Παρασκευή Ζούλια, που είχε την ίδια τύχη με την Αγγελική.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...