ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
Στα δικαστήρια σήμερα εκδικάζονταν η αγωγή του Θεόδωρου Ρουσόπουλου κατά των δημοσιογράφων Αυτιά, Ντάσκα και Βλάχου. Η αγωγή έγινε την περίοδο που οι τρεις δημοσιογράφοι έβγαζαν από τον alpha όπου εργάζονταν ο Βλάχος εξακολουθεί ακόμα στοιχεία για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου που ενέπλακαν τον Ρουσόπουλο στον σκάνδαλο. Σήμερα ήταν το δικαστήριο και εκεί είχαμε σκηνές απείρου κάλλους. Ο Γ Βλάχος μέσα στην δικαστική αίθουσα σηκώθηκε και είπε για τον Ρουσόπουλο" Πριν τον έλεγα λαμόγιο τώρα τον λέω Αρχιλαμόγιο"

Ο "δεξιός" Γ. Βλάχος αποκάλεσε έτσι τον Ρουσόπουλο παρότι γνωρίζει ότι ο ηγούμενος Εφραίμ κυκλοφορεί αθώος και το σκάνδαλο του Βατοπεδίου πλέον παρόλλο που το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι στην Κυβέρνηση πάει για οριστικό φιάσκο. Κανένας εμπλεκόμενος δεν έχει τιμωρηθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη και κανένα διαπλεκόμενο ΜΜΕ δεν ασχολείται πλέον με την υπόθεση αυτή. Λοιπόν δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή η Ελληνική Δικαιοσύνη αποδίδει ΑΔΙΚΟ ή σκάνδαλο δεν υπήρχε και ήταν δημιούργημα των ΜΜΕ για να οδηγήσουν την Χώρα σε πρόωρες εκλογές και να ανεβάσουν άλλη Κυβέρνηση που θα βόλευε τα σχέδιά τους. Διαλέγεται και παίρνετε αγαπητοί αναγνώστες που σε όλο αυτό τον συμφερτό συμφερόντων καλό θα είναι να μην μένετε στις εντυπώσεις αλλά στην ουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...