Και ο Παπαργυρόπουλος τζούνιορ στο σανίδι

Μετά τον Νάσο έρχεται ο Αρης να κατακτήσει τον χώρο της σοουμπίζ! Ο 18χρονος Αρης Παπαργυρόπουλος -ο νεότερος γιος του γνωστού επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Αργύρη Παπαργυρόπουλου- ακολουθεί τα βήματα του αδελφού του, ηθοποιού Νάσου Παππά, που ζει στο Χόλιγουντ.

«Ο Αρης έχει πάρει το μικρόβιο της ηθοποιίας από τη νονά του, που ήταν η σπουδαία μας κωμικός Ρένα Βλαχοπούλου. Σπουδάζει στο πρώτο έτος της Δραματικής Σχολής της Ελντας Πανοπούλου και έχει συγκεντρώσει καλά σχόλια για το ταλέντο του στην υποκριτική. Ηδη συζητάει με παραγωγούς για να κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε μία από τις επόμενες τηλεοπτικές δουλειές μεγάλου καναλιού» μας λέει άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος.

Ο Αρης Παπαργυρόπουλος έχει πάρει μια γερή γεύση από τα παρασκήνια του σινεμά, αφού πέρυσι βρέθηκε στο πλευρό του αδερφού του, Νάσου, όταν γύριζε -με σκηνοθέτη τον Νίκο Ζερβό- τις σκηνές του στη νέα ταινία με τον τίτλο «Showbitch», που η πρεμιέρα της θα γίνει το φθινόπωρο.

Ο γοητευτικός νεαρός πηγαίνει συχνά τα βράδια στο γνωστό κλαμπ της Γλυφάδας «Μessiah», του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας του. «Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δεν είναι αντίθετος με τις επιλογές των παιδιών του να ακολουθήσουν τον καλλιτεχνικό δρόμο.
Στα επιτυχημένα νυχτερινά κέντρα του εδώ και τρεις δεκαετίες έχει έρθει σε στενή επαφή με πάρα πολλούς καλλιτέχνες -κυρίως θρυλικούς τραγουδιστές που έχουν εμφανιστεί στα κέντρα του- και διατηρεί τις καλύτερες αναμνήσεις από τη σχέση του μαζί τους.

Δηλαδή, έχει περάσει σχεδόν μια ζωή κοντά στους καλλιτέχνες και το να γίνουν οι γιοι του ηθοποιοί δεν είναι για εκείνον καθόλου παράξενο. Αντίθετα, στηρίζει πολύ και τους δύο γιους του στην απόφασή τους να γίνουν ηθοποιοί» μας λέει η ίδια πηγή. Την περασμένη εβδομάδα ο Αρης συνόδευσε τον πατέρα του στον γάμο της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα και συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων.

 
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...