Κέρκυρα: Με απουσίες κόντρα στην Ηλιούπολη


Χωρίς άγχος, δεδομένου ότι εξασφάλισε την άνοδό της στην Super League, αλλά και με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η Κέρκυρα αύριο κόντρα στην Ηλιούπολη στο νησί των Φαιάκων.

Ο τεχνικός της ομάδας, Μπάμπης Τεννές μόλις που κατάφερε να συμπληρώσει αποστολή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι για να συμπληρώσει 18αδα συμπεριλάβει στην αποστολή και τους τρεις τερματοφύλακες του ρόστερ.

Εκτός έμειναν οι Φλαβίνιο και Πελαγίας (έχουν υποβληθεί σε εγχείριση), καθώς και οι Ιωάννου και Λουρένσο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα, στην αποστολή επανήλθαν οι Λαμπρόπουλος, Βιτουλαδίτης και Σιαράβας.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας: Λουκάς Αποστολίδης, Απόστολος Σιαράβας, Μιχάλης Ψωμιάδης, Τάσος Βενέτης, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Νίκος Μπουτζίκος, Γιώργος Παρασκευαϊδης, Γιάννης Κολοτούρος, Νέιθαν Μπερνς, Διονύσης Μακρυδημήτρης, Φαμπρίς Ρεπερνέ, Δημήτρης Κοντοδήμος, Ίσραελ Σίλβα Μάτος Ντε Σόουζα, Θανάσης Τσίγκας, Γκουστάβο Βερονέζι Νακαράτο, Μιχάλης Γιαννιτσανάκης, Μπαλί Σμαρτ, Αλέξης Βιτουλαδίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...