Φρίκη! Bίαζε τις κόρες του από τα 7 τους χρόνια




Φρίκη, αγανάκτηση και αποτροπιασμό προκαλεί η πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση βιασμού, καθώς ένας 50χρονος φέρεται να βίαζε συστηματικά επί οκτώ ολόκληρα χρόνια τις δύο ανήλικες κόρες ...
του -καθιστώντας μάλιστα τη μία έγκυο- ενώ έβαζε τον μικρότερο γιο του να παρακολουθεί!


Στην πιο τρυφερή ηλικία έζησαν τη φρίκη στα χέρια του ίδιου τους του πατέρα. Ο λόγος για δύο ανήλικα κοριτσάκια, ηλικίας 15 και 16 ετών σήμερα, τα οποία από την ηλικία των επτά ετών υπέμεναν τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του πατέρα τους χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν! Οπως αποκάλυψε μάλιστα η αστυνομία, τον Απρίλιο του περασμένου έτους η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας έφερε στον κόσμο ένα παιδί, «καρπό» των απεχθών πράξεων του 50χρονου πατέρα της.


Πέρα από τα όρια και της πιο νοσηρής φαντασίας όμως ήταν και το μαρτύριο που περνούσε τα τελευταία χρόνια ο 10χρονος σήμερα αδελφός των δύο κοριτσιών. Οπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος που δεν αξίζει να λέγεται πατέρας, φέρεται να υποχρέωνε το αγοράκι να παρακολουθεί τις αρρωστημένες του πράξεις πάνω στις δυο του κόρες! Τέλος στο μαρτύριο που ζούσαν τα τρία ανήλικα παιδάκια έδωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Νικαίας, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου κτήνους καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα που είχε εκδοθεί τον Ιανουάριο του 2009 από τον ανακριτή του Α’ Τακτικού Τμήματος Πειραιά.


Ο πατέρας-τέρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά, ο οποίος του άσκησε δίωξη για βιασμό και αιμομιξία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και στη συνέχεια εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Ο εφιάλτης που ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια τα τρία αγγελούδια είχε γίνει γνωστός και στη γειτονιά του 50χρονου Αλβανού. Μάλιστα κάποιοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι δεν άντεχαν στη σκέψη των βασανιστηρίων που υπέμεναν όλα αυτά τα χρόνια τα τρία παιδιά, έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, ζητώντας να συλληφθεί ο δράστης των βιασμών.


http://anatolikiattikinews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...