Περνάει το σχέδιο νόμου, 172 ψήφισαν Ναι


296 ψήφισαν, 172 είπαν Ναι, 121 Οχι και Παρών 3. O ΛΑ.Ο.Σ ψήφισε το νομοσχέδιο και έτσι το ΠΑ.ΣΟ.Κ πήρε το ναι από την Βουλή με ισχυρή πλειοψηφία. Η Μπακογιάννη θέλησε να θέσει τον εαυτό της εκτός ΝΔ και έκανε την επιλογή που σύμφωνα με την ίδια είναι πιο ωφέλιμη για τον Τόπο.Ο κόσμος που είναι έξω από την Βουλή στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι εναντίον του Νομοσχεδίου και σίγουρα όσοι το καταψήφισαν θα έπρεπε να προτείνουν μια διαφορετική λύση για να διορθωθεί η κατάσταση. Όλοι ζητάνε να τιμωρηθούν όσοι έφαγαν τα χρήματα αλλά δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο. Σίγουρα οι εξελίξεις δεν ευνοούν ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ αφού τρεις βουλευτές του δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο και διαγράφηκαν από τον κόμμα.
Δήλωσαν παρών.

Οι βουλευτές αυτοί είναι ο Γιάννης Δημαράς , η Σοφία Σακοράφα , και ο Βασίλης Οικονόμου. Η Σακοράφα αρνείται να δώσει την έδρα της και αναμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι. Ο δικομματισμός δοκιμάζεται και το ΔΝΤ ίσως φέρει και στην Ελλάδα την άνοδο της ακροδεξιάς. Ήδη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μετά την γκάφα Καρατζαφέρη να ψηφίσει το νομοσχέδιο και να πει ναι στο ΔΝΤ έχει σημαντικές απώλεις προς τα δεξιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...