ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17.05.2010


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 17.05.10

Συνάδελφοι, μέλη της Ένωσης και όχι,...
από την 24ωρη απεργία της Δευτέρας 17.05.2010 θα εξαρτηθούν οι συνθήκες εργασίας και οι αμοιβές όλων των τεχνικών που εργάζονται για τους Εθνικής Εμβέλειας Τηλεοπτικούς Σταθμούς με οποιαδήποτε σχέση εργασίας και οποιονδήποτε τρόπο.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να συμμετάσχετε σε αυτή και να δώσετε ένα βροντερό παρόν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την μέρα της απεργίας στις 11.00 στο ρολόι Τσιμισκή με Αριστοτέλους.

Προσωπικό ασφάλειας στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης του κάθε τηλεοπτικού σταθμού ορίζουμε έναν εργαζόμενο τεχνικό στην ροή προγράμματος σε βάρδια που θα ορίσει ο υπεύθυνος του παραρτήματος και ειδικά για την TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τις προγραμματισμένες για εκείνη την ημέρα βάρδιες ροής προγράμματος κι έναν τεχνικό που θα γράψει και θα παίξει κρόουλ έκτακτης είδησης από την Β. Ελλάδα ο οποίος όμως θα κληθεί να το κάνει μόνο κατόπιν συνεννόησης με το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

Ενημερώνουμε όλους τους αρμόδιους ότι η πρόσληψη ή ενοικίαση προσωπικού σε μέρα απεργίας είναι δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού και είναι ποινικό αδίκημα.

Κανείς Τεχνικός στην δουλειά την Δευτέρα. Όλοι στην συγκέντρωση.

Συνάδελφοι Δημοσιογράφοι είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη φορά θα σας έχουμε δίπλα μας και θα αντισταθείτε σε κάθε πίεση για ενοικιαζόμενα τηλεοπτικά συνεργεία.

Συνάδελφοι που εργάζεστε με το μπλοκάκι ανασφάλιστοι, ή σε εταιρείες, η απεργία μας σας καλύπτει όλους γιατί όσοι δεν είστε μέλη μας είστε εν δυνάμει μέλη και σας καλούμε στην συγκέντρωση μας. Είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε τα προβλήματα του χώρου σε όλη τους την έκταση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΙΤΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...