ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡNΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ... "ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!

Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡNΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ... "ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!

Οργανωμένη επίθεση δέχθηκε το "Αρνάκι του Πάσχα" με στόχο το blog του, και με αφορμή την αφίσα που δημιούργησε και που το περιεχόμενο όσων έλεγε υποστηρίξαμε όλοι. Γιατί δεν χρειάζεται να είσαι vegan για να δεχθείς την πραγματικότητα, πως τα ζώα σφαγιάζονται με το χειρότερο τρόπο. Το Αρνάκι λοιπόν έγινε στόχος, του έστελναν απειλητικά email ορισμένοι φανατικοί, του έκαναν αναφορές για δήθεν ακατάλληλο περιεχόμενο και πέτυχαν να κάνουν το blog να κατέβει! Και γυρνάμε πάλι στα ίδια!... Αν λες την αλήθεια και δεν γράφεις για τσόντες γίνεσαι στόχος και πόσο μάλλον εάν είσαι ένα ευάλωτο αρνάκι, νέο στη blogo-σφαίρα και χωρίς πολλούς υποστηρικτές. Στη θέση του θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς...
ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ- ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
Το Αρνάκι κάνει το blog του "ιδιωτικό". ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ απλά στέλνοντας ένα e-mail στο "toarnakitoupasha-mpeee@yahoo.gr" πως επιθειμέιτε να διαβάζετε το ιστολόγιο του!


Ακολουθεί ένα ενδεικτικό μηνυμά από εκείνα που εστείλαν οι κάφροι στο Αρνάκι από τη διεύθυνση:nosilic-michelangel@yahoo.com
Χρησιμοποιούσαν και άλλες διευθύνσεις για να απειλούν και να προσβάλλουν το Αρνάκι: nosilic-spam@yahoo.com
nosilic-rotarian@yahoo.com
nosilic-frontman@yahoo.com
nosilic-erwtas@yahoo.com


http://trupokarudos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: