Καζάνι που βράζει

Καζάνι που βράζει
Την κατάσταση στα χέρια του καλείται να πάρει ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Άρη. Προβληματισμός για Μπάντοβιτς. Νέα σενάρια για Μίντο και Μαντσίνι.
Στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Άρη και την κακή εικόνα της ομάδας κάποιοι άφηναν αιχμές για τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και την απόδοση βασικών παικτών. Περίμεναν από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Κάποιοι μέσα από την ομάδα περιμένουν από τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να πάρει την κατάσταση στα χέρια του στο τέλος της σεζόν και να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. Ήδη ο Κόκκαλης σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Ρέντη, προειδοποίησε ότι αν η ομάδα δεν βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάποιοι θα υποστούν τις συνέπειες.


Προβληματισμός για Μπάντοβιτς

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται προβληματισμένη με κάποιες επιλογές του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς παρότι μέχρι πριν λίγες μέρες έδειχνε διάθεση να τον στηρίξει. Αμέσως μετά την ήττα από τον Άρη, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ένας εκ των Νίκου Αναστόπουλου και Αλέξη Αλεξανδρή θα καθίσουν στον πάγκο της ομάδας, στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο πάντως, δεν επιβεβαιώνεται. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι αν ο Ολυμπιακός αποτύχει να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, ακόμα και οι λιγοστές ελπίδες παραμονής του Μπάντοβιτς που υπήρχαν εν όψει της νέας σεζόν, θα εξανεμισθούν.


Σενάριο για Μίντο

Την ίδια ώρα τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα «Skysports», στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται ο Μίντο, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος Αιγύπτιος επιθετικός ανήκει στη Μίντλεσμπρο, αλλά φέτος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου στη Ζάμαλεκ, έχει αγωνιστεί επίσης σε Γάνδη, Άγιαξ, Θέλτα, Μαρσέιγ, Ρόμα, Τότεναμ και Γουίγκαν.


Προτάθηκε πάλι ο Μαντσίνι

Στο προσκήνιο επανέρχεται το όνομα του Αμαντίνο Μαντσίνι για τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» ο Βραζιλιάνος μέσος έχει προταθεί εκ νέου στους «ερυθρόλευκους» και μετά το τέλος των πλέι οφ αναμένεται συνάντηση των εκπροσώπων του παίκτη με τον ελληνικό σύλλογο. Ο Μαντσίνι δεν υπολογίζεται από τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Ίντερ, ενώ θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να συνεχίσει να παίζει δανεικός στη Μίλαν και την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...