Νέος βραχνάς για την ΑΕΚ!



Πολύωρη σύσκεψη έγινε στα γραφεία της ΑΕΚ με τον Σταύρο Αδαμίδη για το θέμα της εταιρίας «Εmpire», τα χρέη της οποίας φτάνουν τα 8 εκατομμύρια ευρώ, αποτελώντας... θηλιά για την ΠΑΕ.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ο Δημήτρης Καψής έχουν αρχίσει έλεγχο εδώ κι ένα μήνα σχετικά με το χρέος της «Empire», της εταιρίας που εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα της ομάδας.


Ο Σταύρος Αδαμίδης μάλιστα αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση. «Κύριοι, η κατάσταση στην εταιρεία είναι απαράδεκτη. Πρόκειται για το απόλυτο μπάχαλο. Έχουν γίνει περίεργα πράγματα. Υπάρχει η σκέψη να κάνουμε ξεχωριστό διαχειριστικό έλεγχο στην Empire, αν συμφωνήσει ο κ. Παππάς, προκειμένου να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί και να αποδοθούν ευθύνες σε όσους οδήγησαν την εταιρεία σε αυτή την κατάσταση».

Τα χρέη της «Empire» φτάνουν τα 8 εκατ. ευρώ και αποφασίστηκε να γίνει πρόταση διακανονισμού στην Puma για τα 4 εκατ. ευρώ που της οφείλονται, από την παραγγελία για 100.000 φανέλες του Ριβάλντο, οι οποίες σαπίζουν στις αποθήκες της ΑΕΚ...
Στην εταιρεία ένδυσης θα προταθεί να λάβει 1 εκατ.-1,5 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η πρόταση αυτή, τότε η «Empire» θα οδηγηθεί σε πτώχευση, γεγονός που σημαίνει ότι κανείς δεν πρόκειται να εισπράξει τα οφειλόμενα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...