Το πρώτο βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρώτο βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ
Νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (Novasports1, 19:00). Προτάθηκαν Ίβανσιτς και Κιούελ στους «ερυθρόλευκους».


«Φέτος αλλιώς παίζαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και στα περισσότερα ντέρμπι και αλλιώς στα περισσότερα από τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Έστω τώρα, πρέπει να παίξουμε με τη νοοτροπία και τη λογική που είχαμε στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ Σοβαρά και δυνατά. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Και από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι και να δείξουμε ακριβώς ότι πιστεύουμε στη νίκη», ήταν τα λόγια του.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα τους Γκαλίτσιο, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο θα παίξουν οι Ντουντού, Μαρέσκα και ο Όσκαρ θα είναι σε ελεύθερο ρόλο. Στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Λεονάρντο, δεξιά ο Λούα Λούα και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.


Προτάθηκαν Ίβανσιτς, Κιούελ

Στο μεταξύ μπορεί στον Ολυμπιακό τα μεταγραφικά να έχουν «παγώσει» ελέω πλέι οφ, ωστόσο οι προτάσεις πέφτουν βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ. Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν είναι αυτό του Αντρέας Ίβανσιτς όπως αναφέρει το «Goal». Ο Αυστριακός μέσος βρίσκεται σε ρήξη με τον προπονητή του στη Μάιντς και ψάχνεται να φύγει. Μάλιστα, ο δρόμος για τον Ολυμπιακό ανοίγει από τη στιγμή που ο γερμανικός σύλλογος θα καταβάλλει στο τέλος της σεζόν 200.000 ευρώ που υπολείπονται στον Παναθηναϊκό για να τον κάνει δικό της και έτσι αν θελήσει θα μπορεί να τον πουλήσει.

Παράλληλα τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι στον Ολυμπιακό έφτασε πρόταση για τον Χάρι Κιούελ της Γαλατάσαραϊ. Ο 31χρονος Αυστραλός μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Έχει πλούσιο βιογραφικό από το πέρασμά του σε Λίβερπουλ και Λιντς, ενώ διαθέτει αγγλικό διαβατήριο.


Μικρά μικρά

*Ο Ζεοβάνι της Χαλ που έχει ακουστεί για την ΑΕΚ, φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύμα της «Daily Mail»

*Παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ είναι πιθανό να επισκεφθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, κάτι που τελικά δεν έκανε την Τρίτη όπως είχε ακουστεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...