Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ VETO ΚΑΙ Ο "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜE TO ΤROKTIKO

 ΛΟΥΓΚΡΕΣ TROKTIKA ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ
Kαμιά σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν οι αιτιάσεις της zougla.gr για τις "λούγκρες" του troktikou. Όλα γίνονται για να πουλήσει κάποια φύλλα παραπάνω το VETO της Κυριακής που με το θέμα για το troktiko την περασμένη Κυριακή είδε τα φύλλα του να ανεβαίνουν. Ο κ. Κυριακίδης νέος μέτοχος στην εφημερίδα veto(αλήθεια γιατί ο Μάκης δεν μιλάει για αυτή την εξαγορά;) σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν έχει καμιά αντίρρηση να συνεχιστούν αντίστοιχα ρεπορτάζ αρκεί να αυξάνονται οι πωλήσεις της εφημερίδας.


Ο στενός συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη δεν έχει ούτε αυτός επιβαβαιώσει την εξαγορά του 49% της εφημερίδας VETO και όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιοι σας κοροϊδεύουν κρατώντας μακρυά από εσάς τις συμφωνίες τους. Όσοι μιλάνε για απόσυρση του ενδιαφέροντος από την πλευρά Κυριακίδη για την συγκεκριμένη εξαγορά μάλλον δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Άλλωστε το veto είχε και άλλες προτάσεις για εξαγορά του πλειοψηφικού του πακέτου αλλά προτιμήθηκε ο Κυριακίδης επειδή δεν ήθελε το πλειοψηφικό πακέτο και έτσι την γραμμή της εφημερίδας θα καθόριζαν οι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Χρήστος Μουλίνος. Σε λίγες μέρες που θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα νιώσουν πολύ μαλάκες όσοι όλο το καλοκαίρι μας έπρηζαν με τα επιτεύματα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και του στενού του συνεργάτη Πέτρου Κυριακίδη που με το δυναμικό πλέον μπάσιμό τους στα ΜΜΕ προσδοκούν καλύτερη μεταχείριση από την Κυβέρνηση για το σύνολο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Εμείς πάντως δεν μας το βγάζεις από το μυαλό ότι πολύ σύντομα η πλευρά Λαυρεντιάδη που διατηρεί άριστες σχέσεις με τους δημοσιογράφους Θέμο Αναστασιάδη και Αναστάσιο Καραμήτσο θα επιχειρήσει να κάνει και άλλη εβδομαδιαία εφημερίδα που θα στοχεύει την κορυφή. Πολλοί συνεργάτες του Θέμου Αναστασιάδη και του Αναστάσιου Καραμήτσου στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι έτοιμοι να τους ακολουθήσουν σε περίπτωση που οι ίδιοι επιλέξουν να αφήσουν τον Μπόμπολα και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Η νέα εφημερίδα θα κινείται και αυτή στον κεντροαριστερό χώρο και εκεί θα είναι και το μεγάλο πρόβλημα γιατί ήδη σε αυτό τον χώρο έχουν μαζευτεί πάρα πολλά φύλλα. Άλλωστε μέχρι το τέλος του χρόνου η επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη με καθημερινό φύλλο που θα κινείται στον χώρο της Κεντροδεξιάς θεωρείται βέβαιη και εκείνος που πρέπει να ανησυχεί περισσότερο είναι ο Νίκος Χατζηνικολαόυ που θα δει το κυριακάτικο φύλλο του να συρρικνώνεται. Άλλωστε οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Κουρής θα στηρίξει την εφημερίδα μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 2010 και μετά θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια αφού πλέον θα έχει πλήρως καθαρίσει από όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις που έχει εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...