Πολλά τα μηνύματα διαμαρτυρίας για το gamato


ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΣΕ 300 ΔΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; OXI TO GAMATO ΠΑΝΤΩΣ




Επι τέλους κάποια στιγμή οι "αρχές" θα πρέπει να σταματήσουν να μας θεωρούν τόσο ηλίθιους. το ίδιο ισχύει και για τις εταιρείες που επικαλούνται διαφυγόντα κέρδη από την "πειρατεία" μουσικής, ταινιών, παιχνιδιών, λογισμικού και λοιπές αδερφές του ελέους...
Ένα παράδειγμα που καταρρίπτει την ανυπόστατη θεωρία διαφυγόντων κερδών είναι τα free press έντυπα...
θα είχαν τα χιλιάδες έντυπα που διατείνονται ότι διαθέτουν οι ιδιοκτήτες εκδότες τους αν τα πωλούσαν στα περίπτερα;
δεν έχετε καταλάβει κύριοι οτι το τσάμπα "κυκλοφορεί" ακριβώς επειδή είναι τσάμπα;
αλλά δεν φταίνε αυτοί που απλώς εφαρμόζουν τη νομοθεσία όσο κάποιοι "καλλιτέχνες" που πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος και θα πάει να δώσει 20 ευρω για ν' αγοράσει την όποια σαβούρα αποκαλούν "δουλειά" και "πνευματικό" έργο!
ρε ουστ!


κύριοι, στην εποχή του inetnet οι πραγματικοί καλλιτέχνες προσφέρουν το έργο τους δωρεάν κι ευελπιστούν μέσω άλλων τρόπων στο βιοπορισμό τους...χιλιάδες τα παραδείγματα κυρίως από το εξωτερικό...
τη μουσική δεν τη σκοτώνει η πειρατεία αλλά η πορνεία της ψυχής κάποιων αυτοαπαοκαλούμενων καλλιτεχνών...και το ίδιο ισχύει για όλες τις μορφές τέχνης...
η τέχνη δεν είναι για να γίνεται πλούσιος κάποιος αλλά για να γίνεται ο πολιτισμός κτήμα όλων...


------------------------------------------------------
Στο γαματο και στα αλλά τορρεντ σιτες η πλειοψηφία των δεδομένων που διακινούνται είναι έκτος ελληνικής παράγωγης . αν εξαιρέσεις το DVD της Τζούλιας δλδ δεν υπάρχει τίποτα άλλο ελληνικό . δλδ το Ένα δις που λένε θα έφευγε σχεδόν όλο στο εξωτερικό .

Όταν ένας υπάλληλος κοστίζει γύρο στα 15 χιλιάρικα τον χρόνο , στο ένα δις μπορείς να απασχολείς 66000 υπαλλήλους πόσοι άραγε είναι οι άνεργοι στην χωρά μας και πόσοι γίνονται αν προστεθούν σε αυτούς 66 χιλιάδες αν στέλναμε τα λεφτά αυτά στο εξωτερικό ?

Ας ξεκολλήσουν λοιπών με αυτή τι δικαιολογία , γιατί αυτό που κανανε κάνει καλό απλά στην τσέπη 5-10 ατόμων , πορνοπαραγωγών και τηλενταβατζίδων και ζημιώνει την Χώρα


------------------------------------------------------
Το ιντερνέτ είναι δικό μας. Αν θέλουμε κάτι να βρούμε θα το βρούμε , αλλά είναι κρίμα για τα παιδιά που πιασαν , γιατί αφιερώνανε χρόνο για μας και όχι για την τσέπη τους .


------------------------------------------------------


ολο εξυπναδες ειμαστε στην ελλαδα τους πειραξε το γαματο και καλα κανει πειρατια οι εφημεριδες με τα cd και τα dvd τι κανουν η κυκλοφορια του πορνο της τζουλιας δεν τους ενοχλησε ?? που μπορει και ενα ανηλικο ανετα να το προμηθευτει δεν τους ενοχλει, η πειρατια απο τους μεταναστες κυριως απο την αφρικη δεν τους ενοχλει ποσα χανουν απο τα χιλιαδες σιντι που πωλουνται παρανομα ντροπη ρεζιλια αλλα τη δουλευει σωστα στην ελλαδα

------------------------------------------------------


Ντροπή και αίσχος που πιάσανε τους διαχειριστές του gamato,αντί να κάνουν καμιά δουλεια οι αστυνομικοί...αλήθεια τι έγινε με τον αστυνομικό που σκότωσε το παληκάρι στον Βύρωνα;Αντί να πίασουνε τους εμπόρους ναρκωτικών που απειλούν τα παιδιά μας,πιάνουν αυτούς τους ανθρώπους που δρουν ως αντικαταθλιπτικα για μας που δεν έχουμε λεφτά για σινεμά και cd.Αίσχος τους και ντροπή τους...ας εξαρθρώσουν καμιά σπείρα εμπόρων και μαστροπών και ας αφήσουν ήσυχα τα παιδια Ï! �ου μας ψυχαγωγουν χωρίς προσωπικό όφελος.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ


------------------------------------------------------

Ιδεολογικά, συμφωνώ με τους διαχειριστές του gamato.info, όπως επίσης θα συμφωνήσω ότι η πειρατεία στη μουσική, είναι άσχημη κατάσταση.
Το ίδιο και όσον αφορά στις ταινίες.

Αναρωτήθηκε κανενας όμως από τους ιθύνοντες γιατί φτάσαμε όλοι σε αυτό το σημείο?

Συνέλαβαβ τους διαχειριστές μίας ιστοσελίδας, οκ.

Γιατί αντίστοιχα δεν συλλαμβάνουν τους εκατοντάδες αλλοδαπούς που πουλάνε τα παράνομα cd και dvd στις καφετέριες, δίπλα στα μάτια των ααστυνομικών - ειδικά στο Μοναστηράκι και Θησείο - και κανείς δεν τους λέει τίποτα??

Άσε που δεν μας αφήνουν ούτε λεπτό σε ησυχία να πιούμε έναν καφέ προκοπής.

Έλεος!!! Αυτούς πιάστε για παράνομο χρήμα. Οι άλλοι το έκαναν για ιδεολογικούς λόγους ρε χαϊβάνια!!!

------------------------------------------------------

ιρατεία θα είναι σαν τη λερναία ύδρα: ένα κεφάλι θα



------------------------------------------------------

Σχετικά με την πειρατεία και το site gamato.info

Είμαι ένας από τους νέους της γενιάς των 570€ με πτυχίο.Έχουν σκεφτεί όλοι αυτοί οι κερδοσκόποι (για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς )πως την βγάζει ο απλός κόσμος ??
Για να πας σε ένα σινεμά πρέπει να σκάσεις 30€.Για να αγοράσεις ένα CD μουσικής θες από 15€~20€ ανάλογα τον καλλιτέχνη.Ενα παιχνίδι για το pc κοστίζει από 40€ και πάνω.Οι τιμές ανεβαίνουν ,αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι..Ας σκεφτούν να μειώσουν το κέρδος τους ,ώστε ο κόσμος να προσπαθήσει να αγοράσει κάτι.
Ναι είναι παράνομο αυτό δεν διαφωνώ ,αλλά άλλο τόσο παράνομο είναι το υπερκέρδος που βγάζουν μερικοί στην πλάτη μας…χωρίς να τους ενοχλεί κανείς γιατί ότι δεν είναι ηθικό δεν είναι απαραίτητα και νόμιμο..έτσι είχανε πει κάποιοι.
Ας κοιτάξουν να φτιάξουν την οικονομία μας ,που ο καθένας που χρωστάει 10-20-40 εκατομμυριάκια Ευρώ είναι έξω και κυνηγάνε τους φτωχούς μισθωτούς..Δεν κοιτάνε τα καρτέλ που οργιάζουν ..Δεν κοιτάνε τι γίνετε έξω στον κόσμο και πιάσαμε τώρα αυτούς λες και από εκεί θα αρχίσει η εξυγίανση της αγοράς…. Ας βγούνε έξω να δούνε τι τραβάει ο κοσμάκης που δεν σκέφτεται αν θα πρέπει να φάει μια τυρόπιτα στην δουλειά του.

Επίσης θα έπρεπε να ξέρουν ότι το site αυτό ήταν δωρεάν και ουδέποτε είχε ζητήσει κανείς χρήματα.
Και για να μην μακρηγορούμε χωρίς λόγο.Στην Ευρώπη δεν λένε ότι είμαστε??Ε ας γυρίσουν όλες της τιμές και τους μισθούς στα Ευρωπαϊκά δεδομένα…Μονά ζυγά δικά τους δεν λέει.


------------------------------------------------------


ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ..ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΝΕΙ 8ΕΥΡΩ..ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ GAMATO..ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ OSCARS ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.. ΕΛΕΟΣ!!ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ
------------------------------------------------------




γιατι πιστευουν οι "αρχες" οτι αυτο το 1 δις θα ξοδευοταν για την αγορα ολων αυτων των "παρανομα κατεβασμενων ψηφιακων αρχειων" απο τους "πειρατες"?
Εχει κανεις την εντυπωση οτι θα πληρωναν 15 και 20 ευρω για ταινιες μουσικη και παιχνιδια?
Αν ειχαν πιο λογικες τιμες τοτε θα μπορουσαμε να μιλαμε για διαφυγοντα κερδη, φοροδιαφυγη, θεσεις εργασιας ανταγωνιστικοτητα κλπ.
Μπορω να μιλαω μηνες ολοκληρους γι'αυτο το θεμα αλλα δεν εχει νοημα.
Αντε τωρα να μαζεψεις-μπουζουριασεις 3 εκατομυρια χρηστες-πειρατες στην Ελλαδα...



------------------------------------------------------


Δεν εχω δει μεγαλύτερη υποκρισία...ενα κράτος του οποίου τα χρέη φτάνουν τα 300 δισ κυνηγάει παιδάκια των οποίων το έργο υποστηρίζόταν απο χιλίαδες κόσμου..αν φταίνε οι διαχειριστές φταίμε και εμείς που τόσο καιρό κατεβάζαμε παράνομα τόσες ταινίες και με τον τρόπο μας τους βοηθούσαμε να πάρουν τα υπέρογκα ποσά που καταγγέλθηκαν..ας πιάσουν και μας λοιπον..είμαστε 800.000 μέλη εχουν τα e-mail μας και τα ονόματα μας..και εγώ έκανα upload υλικό παράνομο και μαζί με μένα χιλίαδες άλλοι..πάρτε λοιπόν τις κλούβες και μπουζουριάστε μας γιατί το gamato.info μπορεί να έκλεισε αλλα απο πίσω ανοίγουν 10 ίδιου τύπου site..και τα 10 αυτά να κλείσουν αλλα 100 θα ανοίξουν..ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας, ο αστυνομικός που του εβαζε χειροπέδες μπορεί και ο ίδιος να κατέβαζε παράνομα..και ποιος δεν το κανει..Νομίζω πως η γνώμη εκφράζει αρκετό κόσμο..Ευχαριστώ



------------------------------------------------------

Συνχαρητηρια στο τροκτικο που μας ενημερωνει λεπτο προς λεπτο την εξελιξη για το θεμα του gamato.Αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι ειμαστε η πρωτη χωρα η οποια θελει το κακο των πολιτων της.Ενα μεγαλο αισχος που κλεισαν ενα σιτε τοσο καλο που εδινε μια παρηγορια στον πολιτη που δεν μπορουσε λογω της εκμεταλευσης ολων των αισχροκερδων εταιριων να μπορεσει να δει μια ταινια να παιξει ενα παιχνιδι να ακουσει μια μουσικη που δεν μπορουσε να αγορασει λογω της εκμεταλευσης.Μου φαινεται οτι εφτασε ο κομπος στο χτενη και πλεον πρεπει ολοι να ξεσηκωθουμε και να παρουμε τον νομο στα χερια μας πια αλλα χωρις βια. Ας οργανωθουμε ολοι και ας μην πατησουμε ποτε ξανα σε σινεμα ποτε ξανα σε δισκοπωλειο ποτε ξανα σε βιντεο κλαμπ να δουμε αν αυτο που καναν αν τους στοιχισε 1 δις τωρα τους στοιχισει 1 τρις.Αυτα εχω να πω αγανακτησμενος για ενα σιτε που κλεισαν και την πληρωνουν ανθρωποι που δεν θελαν τιποτα αλλο απο το να προσφερουν λιγη χαρα στον κοσμο!


------------------------------------------------------


Κριμα και για τα παιδια αλλα και για εμας που εκτος του οτι μας κοβουν τα παντα τωρα θα κοψουν και τις ταινιουλες που κατεβαζαμε τζαπα και περνουσε η ωρα μας.
Να πανε να πιασουν ολους αυτους που μας κλεβουν καθημερινα.
Αραγε γιατι δεν μπηκε ποτε φυλακη καποιος ιδιοκτητης καφετεριας που που πουλαει τον καφε 5 ευρω ενω του κοστιζει μονο 0,30 λεπτα?
Γιατι δεν πανε να συλλαβουν κανα γιατρο που παιρνει φακελλακια και χρεωνει και 150 ευρω την επισκεψη?
Τα παιδια τους πειραξαν που στη τελικη ποτε δεν ζητησαν ουτε 1 λεπτο για την ωρα που σπαταλουσαν προκειμενου να ειμαστε ολοι οι χρηστες ευχαριστημενοι....
Ξεφτιλες...προκαλουν πολλους και δημιουργουν καταστασεις καθημερινα που θα ειναι μη αναστρεψιμες....
Ο κοσμος κανει υπομονη αλλα η υπομονη εξαντλειται....
Αφηστε τα παιδια ελευθερα ρε ξεφτιλες....


------------------------------------------------------


Αγαπητό τροκτικό θα θέλαμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας σχετικά με τον φόρο πολυτελείας που επιβλήθηκε απο προχθές στα αυτοκίνητα.Από ότι πληροφορηθήκαμε απο το τελωνείο της περιοχής μας αυτό ισχύει, άκουσον άκουσον, και για τους πολύτεκνους και τρίτεκνους που δικαιούμασταν την έκπτωση του ειδικού φόρου,έτσι ώστε να μπορούμε να αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους ώστε να χωράμε μέσα οι 5, οι 6, οι 7 κτλπ.Λυπώμαστε πολύ για τον "εγκέφαλο" που σκέφτηκε αυτό το τρομερό μέτρο για να σωθεί η οικονομία της χώρας μας.Φυσικά και δεν θα περάσει έτσι αυτό το άδικο μέτρο αφου οι σύλλογοι ετοιμάζουν εντονότατη διαμαρτυρία προς τους όποιους υπεύθυνους.

Μία πολύτεκνη οικογένεια


------------------------------------------------------



Μήνυμα διαμαρτυρίας για το Gamato.

Κυνηγήσανε και πιάσανε χρήστες ιντερνετ και μιλάνε για διαφυγόντα κέρδη.. Τους είπε κανείς ότι και που πιάσανε αυτούς τους δύστυχους εμείς θα τρέξουμε να πληρώσουμε τις ταινίες τώρα ή τα τραγούδια? Ας κατεβάσουν την τιμή σε λογικά πλαίσια και εμείς υποσχόμαστε ότι θα κόψουμε το download!!! Αλλά όχι ρε φίλε να πληρώνουμε 20 και 30 και 40 ευρώ το cd ή dvd.. Σορρυ αλλά δεν το κάνουμε.. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ 700 ΕΥΡΩΝ? ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΤ...Δεν γίνεται και κερατάς και γδαρμένος.. Ή θα κατεβάσετε τις τιμές ή χιλιάδες s! ite σαν το Γαμάτο θα συνεχίσουν να εμφανίζονται. Απλή κοινή λογική!

Γιατί δεν πιάνουν ΟΛΟΥΣ τους μαύρους και πακιστανούς και όλες τις άλλες φυλές που τα πουλάνε στις καφετέριες? Γιατί δεν πιάνουν τον Ρουσόπουλο να πάρουν πίσω τα χαμένα απο το Βατοπαίδι? Να μην μιλήσουμε καλύτερα για τον Ψωμιάδη κτλ....?

Τα παιδιά του Γαμάτου σας μαράνανε αντι να βρείτε τους πραγματικούς ΚΛΕΦΤΕΣ!! Αφήσαμε τον γάμο για να πάμε για πουρνάρια.. ντροπή!



------------------------------------------------------


Αντί να εισπράξουν τα δισεκατομμυρίων ευρώ βεβαιωμένα χρέη προς την εφορία όπως έλεγε προεκλογικά ο πρωθυπουργός,αντί να πιάσουν τους φοροφυγάδες και αυτούς που έφαγαν τα σωθικά της Ελλάδας και πληρώνουμε τώρα εμείς...τι κάνουν;
Συλλαμβάνουν τους διαχειριστές ιστοσελίδας που προσέφερε ΔΨΡΕΑΝ δεσμούς για το κατέβασμα ταινιών κλπ.
Γιατί δεν πιάνουν τους μαύρους που πουλάνε cd στο δρόμο;Γιατί δεν έπιαναν και δεν πιάνουν τα dvd clubs που πουλάνε και νοικιάζουν μαΙμούδες;
Δείξτε μου ένα σπίτι που δεν έχει κόπια ταινίας ή μουσικό και θα αυτοπυρποληθώ στην Ομόνια. Ακόμα και ο αρχηγός της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος (ή τα παιδιά του, αν έχει)θα έχει σίγοyρα κάποιο μαϊμου Cd.
Αν οι εταιρείες δε θέλουν να κοπιάρονται οι ταινίες τους να τις κλειδώνουν. Τρανό παράδειγμα τα παιχνίδια του ps3.
Όσα sites και να κλείσουν δεκάδες άλλα θα ανοίγουν. Στο εξωτερικό γίνεται χαμός.
Ελεύθερη διακίνηση ιδεών και υλικού (πλην παιδικής πορνογραφίας ή σε ότι αφορά παιδιά)στο διαδίκτυο.


------------------------------------------------------


Εκλεισαν τον γαματο ε;
Μαλιστα...
Δεν θα αργησει η ωρα οπου ολοι αυτοι θα τρεχουν να κρυφτουν για να μην τους λιντζαρουμε..
Γιατι ειναι αυτοι ουσιαστηκα που μας χρωστουν τα 300 δις... Αλλα βεβαια σας πειραξε το 1!!!

------------------------------------------------------

Το gamato μπορεί να το έκλεισαν, αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές κύριοι...Πιάστε τους κλέφτες των πνευματικών δικαιωμάτων και τις εταιρίες που υπερτιμολογούν τις ταινίες και τη μουσική όπου αναγκαζόμαστε εμείς να ξεφραγκιαστούμε για να δούμε/ακουσουμε και μετά θα σταματήσουμε και εμείς να κατεβάζουμε "παράνομα" τα αρχεία. Μόνοι σας χάνετε πελάτες. Κατεβάστε τις τιμές & όλοι θα ξαναγυρίσουμε σε εσάς. Νταβατζήδες μας με 5πλάσιες τιμές δεν θα γίνετε. ΥΓ. το ίÎ! �ιο είχατε κάνει πρίν κάμποσο καιρό που κλείσατε τα site με τους υπότιτλους. Δεν καταφέρατε τίποτα όμως. όσο μας γδέρνετε οικονομικά, θα σας "κλέβουμε"...


------------------------------------------------------

Σχετικά με το κλείσιμο του gamato.info , ας παραδοθούμε όλοι όσοι έχουν κατεβάσει έστω και ένα τραγούδι, να δούμε που θα μας βάλουν γιατί οι θύτες είμαστε εμείς που κάναμε upload. Είναι τραγικό αύτο που γίνεται και επίσης παράνομο διότι το gamato ηταν "tracker" δηλαδή το μόνο που είχε ο server του ηταν links. Μπείτε λιγάκι στο Google και πατήστε download, θα σας βγάλει τουλάχιστον 10.000.000 σελίδες με "παράνομο" περιερχόμενο. Δηλαδή με αυτήν τη λογική και το Google βοηθάει στην πειρατεία? Επίσης ! θα ήθελα να ρωτήσω με ποιόν νόμο και με ποιές κατηγορίες συνέλλαβαν τα παιδιά? Η μόνη χώρα που απαγορεύει τους trackers είναι η Σουηδία... Έτσι είχαν προσπαθήσει να κλείσουν και τον μεγαλύτερο tracker το thepiratebay.org. Τέλος γιατί γίνεται τώρα αύτος ο ντόροε με το internet,τα blogs, τα trackers και λοιπά? Φτάιει που υπάρχουν άτομα που έχουν ελεύθερη φωνή,(έστω και ψηφιακοπημένη)???

------------------------------------------------------

Ναι ρε μ@#$@#$..ε,μ@#$@#$..
άντε γα34234232 όλοι σας...απατεώνες.
Το gamato.info βούλιαξε τη χώρα....παπάρες.
Χώστε τους απατεώνες που φάγανε τα λεφτά μας και πάτε να γαμηθητε όλοι σας μετά..Μ234234.

------------------------------------------------------


Λευτεριά στου Gamato τα παιδιά!


------------------------------------------------------

Συνχαρητηρια στο τροκτικο που μας ενημερωνει λεπτο προς λεπτο την εξελιξη για το θεμα του gamato.Αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι ειμαστε η πρωτη χωρα η οποια θελει το κακο των πολιτων της.Ενα μεγαλο αισχος που κλεισαν ενα σιτε τοσο καλο που εδινε μια παρηγορια στον πολιτη που δεν μπορουσε λογω της εκμεταλευσης ολων των αισχροκερδων εταιριων να μπορεσει να δει μια ταινια να παιξει ενα παιχνιδι να ακουσει μια μουσικη που δεν μπορουσε να αγορασει λογω της εκμεταλευσης.Μου φαινεται οτι εφτασε ο κομπος στο χτενη και πλεον πρεπει ολοι να ξεσηκωθουμε και να παρουμε τον νομο στα χερια μας πια αλλα χωρις βια. Ας οργανωθουμε ολοι και ας μην πατησουμε ποτε ξανα σε σινεμα ποτε ξανα σε δισκοπωλειο ποτε ξανα σε βιντεο κλαμπ να δουμε αν αυτο που καναν αν τους στοιχισε 1 δις τωρα τους στοιχισει 1 τρις.Αυτα εχω να πω αγανακτησμενος για ενα σιτε που κλεισαν και την πληρωνουν ανθρωποι που δεν θελαν τιποτα αλλο απο το να προσφερουν λιγη χαρα στον κοσμο!




------------------------------------------------------


ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ GAMATO


Τους Νηγιριανούς με τα cd δεν πάνε να τους πιάσουνε...
Αυτοί είναι μελλοντικοί ψηφοφόροι τους φυσικά..
Οπως και με το παρεμπόριο από αλλοδαπούς..

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...

Θέλουν να΄αγοράζουμε cd από αλλοδαππούς στις καφετέριες,τσάντες καί άλλα αντικείμενα από την Ερμου πάλι από αλλοδαπούς,να ξελφρώνουν οι μπακούρηδες πα΄λι σε αλλοδαπές πίσω από το Δημαρχείο ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ>>


Το GAMATO δεν ζήτησε ποτέ αντάλλαγμα.


ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..
ΝΑ πάνε να πιάσουν τον Κουρή με τα τιμολόγια αν εχουν παντελόνια..


------------------------------------------------------

Φίλε τρωκτικέ,

Διαβάζω την κατάπτυστη ανακοίνωση της Αστυνομίας σχετικά με την σύλληψη των διαχειριστών του GAMATO.

Επειδή πολύ συζήτηση θα γίνει, ας βρεθεί ένας ευλογημένος δημοσιογράφος να θίξει το θέμα των μαυρούκων που ακόμα τριγυρνάνε μπροστά στα μάτια των αχαρακτήριστων και πουλάνε την πραμάτειά τους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΓΕΛΙΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ DOWNLOADING ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

------------------------------------------------------
Τι να πει κανεις αλλο για το κλεισιμο του gamato.info; Ηταν το κερασακι στην τουρτα σε ολα τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων.

Εκλεισε το αγαπημενο site εκατονταδων χιλιαδων ανθρωπων. μια κοινοτητα ανθρωπων που ναι μεν κατεβαζε ταινιες μουσικη, software
και άλλα πειρατικα αλλα ίσως ήταν το μονο που είχε μείνει σε αυτην την χώρα ελεύθερο. Είχαμε μια διέξοδο να βλέπουμε καμια ταινια
να ακουμε κανα τραγουδακι ευκολα και χωρις χρεωση (ας μην σχολιασουμε τις χρεωσεις των παροχων internety που πληρωνουμε).

όχι οτι δε θα βρεθει τρόπος να κατεβαζουμε απο αλλού το ίδιο και περισσοτερο υλικο αλλα μη φερεστε στους διαχειριστες αυτου του site σαν κοινους εγκληματιες.

Όλος ο κόσμος του gamato.info είναι δίπλα στους διαχειριστές που αυτη τη στιγμη είναι ενωπιων της δικαιοσυνης και θα κάνουμε ότι μπορουμε για αυτούς.

Και να εκφρασω και την απορια μου; Πως η ελληνικη αστυνομια και η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος κατεβαζει ενα site που είναι εγκατεστημενο
στην ολλανδια;Εκει τουλαχιστον γνωριζω οτι ειναι οι servers και εκει φαινεται και η Ip του site.εστω και αν διαχειριζεται απο ανθρωπους στην ελλαδα;
απο παντου θα μπορουσε να γινει η διαχειριση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


------------------------------------------------------
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΙΞΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΥΡΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ CD & DVD
TO GAMATO ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...