Μηνύματα διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του gamato




ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΣΕ 300 ΔΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

"Διαβάζω στο site σας σημερα για το κατέβασμα του www.gamato.info.Δυσάρεστη είδηση για την "πειρατική κοινότητα" αν και είμαι βέβαιως πως θα ανοίξουν άλλα στην θέση του. Αναρωτιέμαι όμως πως βάζουν φυλακή αυτά τα παιδιά που η οικονομική ζημιά που έχουν προκαλέσει είναι 1 δις € κατά τα λεγόμενά τους και αυτοί που έχουν χρεώσει την χώρα με 300 δις € είναι έξω;"

----------------------------------------


Μεγάλη θλίψη σήμερα για μαθητές και φοιτητές με το κλείσιμο του... gamato inFo. Κρίμα γιατί αν ήταν να πιάσουν κανένα μεγαλοκαρχαρία απατεώνα έμπορο ναρκωτικών ή λαμόγιο που κατχράσθηκε το δημόσιο χρήμα θα ήταν κότες και δεν έκαναν τίποτα για να τους συλλάβουν. Οι κόρες μου που είναι μαθήτριες έμπαιναν και κατέβαζαν καμμια ταινία τσάμπα. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ. ΦΤΗΝΟΙ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ. ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΉ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ.



----------------------------------------


το gamato.info φταει?
Δεν νομιζω...Οταν τα ιδια τα δισκαδικα στην επαρχια γραφουν cd με επιλογες στην τιμη των 15 euro κ ολοκληρα albums 5 euro αυτοι δεν διαπρατουν πειρατεια?
Οταν τα videoclub σου αντιγραφουν τις ταινιες με 10 euro αυτοι δεν διαπρατουν πειρατεια?...Ας πιασει η ΕΠΟΕ αυτους που εχουν μαγαζια κ φοροδιαφευγουν με αυτο τον τροπο κ κονομανε ασυστολα κ ας κοιταξουν μετα τι θα κανουν με τα sites.ευχαριστω....

----------------------------------------

Ουδέποτε μας ζητηθηκε απο το gamato κανενα χρηματικο ποσό είτε κάποιο αλλο ανταλλαγμα για ολες τις σουπερ παροχες που ειχαμε. Ειναι κριμα και ντροπή γιατι σε μια περίοδο όπου οι κυβερνησεις γδερνουν εμας για αυτα που οι ιδιοι οι πολιτικοι χρωστανε για τις τους κλοπες, να συλλαμβανονται ανθρωποι που προσεφεραν δωρεαν στον κοσμακι μεσω του gamato. ειμαστε μαζι τους και τους στηριζουμε.

----------------------------------------

Φυσικά και τα διαφυγόντα κέρδη είναι 1 δις από το gamato.

Το ερώτημα είναι, αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο site, ο κόσμος θα αγόραζε τα συγκεκριμένα "πνευματικά αγαθά"?

Ένα βιβλίο στην Ελλάδα κοστίζει το λιγότερο 20 ευρώ (σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο, όπου οι τιμές ξεκινούν από τα 3-5 ευρώ).

Οι δίσκοι με τα άσματα της Χ, Ψ, Ζ τραγουδιάρας κοστίζουν άλλα 15 ευρώ.

Τα ψηφιακά προϊόντα κοστίζουν 2 φορές περισσότερο από το εξωτερικό (δεν είναι τυχαίο που όταν ένας φίλος πάει εξωτερικό, του δίνουμε παραγγελία φωτογραφικές μηχανές και mp3).

Οι ταινίες κοστίζουν γύρω στα 10 ευρώ, καλές -κακές.

The bottom line is:
Μας γδέρνουν. Εγώ γιατί δεν μπορώ να τους κατηγορήσω ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, θεωρώντας ότι δεν ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου;

Ουσιαστικά, η πειρατεία πέτυχε να σπάσει το μονοπώλιο των διαφόρων εταιριών ψυχαγωγίας. Ευτυχώς.

Το ζήτημα δεν είναι να κλείνουμε ανθρώπους στη φυλακή, αλλά να ανέβει η ποιότητα του προϊόντος, όχι μόνο η ποσότητα, η τιμή ή το μέσο που το μεταδίδει.

Μέχρι τότε, η πειρατεία θα είναι σαν τη λερναία ύδρα: ένα κεφάλι θα κόβουν, 10 θα βγαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...