EXOYN ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ FIMOTRA

Το... μποξ (χα, χα, χα!) παίζεται face to face. Δεν παίζεται ανώνυμα ούτε φυσικά στο σκοτάδι των ιστολογίων. 'Οποιος είναι μάγκας και παίζει καλό μποξ βγαίνει μπροστά και επώνυμα αντιπαρατίθεται. Διαλέξτε γήπεδο, ονοματεπώνυμο και πάμε να τα συζητήσουμε όλα. Θα σας δώσουμε και... επιπλέον χρόνο!
Fimotro
Mα καλά αφού οι ίδιοι έχουν επιλέξει την ανωνυμία  γιατί απαντάνε στο troktiko και του λένε ότι είναι ανώνυμο. Αυτοί που είναι ανώνυμοι δηλαδή τι θέλουν; Πάντως να πούμε ότι και τα δυο blogs έχουν βγάλει αποκαλύψεις πολύ δυνατές και δεν ξέρουμε γιατί τώρα τσακώνονται μεταξύ τους. Άλλωστε μια μέρα όλα θα βγουν στην δημοσιότητα και τέτοια blogs με τόσο μεγάλη απήχηση η γνώμη μας είναι ότι πρέπει να βγουν με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ μπροστά και χωρίς φόβο. Όπως ακριβώς δηλαδή κάναμε εμείς που βάλαμε τον Σταύρο διαχειριστή μας να πάει μια και καλά στην στενή!!!! Όσοι φοβούνται επιλέγουν την ΑΝΩΝΥΜΙΑ για να τους δουλέψουμε και λίγο!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...