EΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ TROKTIKO

Έβγαλαν ανακοίνωση πριν από λίγο για να γλιτώσουν από την μανία του Κουρή που απειλεί με νέες μηνύσεις το blog troktiko για τις συνεχείς αναρτήσεις που αφορούν την γνωστή υπόθεση με τα εικονικά τιμολόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ



Τα αστεία τελείωσαν. Έτσι το θέλατε και έτσι θα το έχετε. Το troktiko εκπροσωπείται από την εταιρεία "Lester International Company"! Η εταιρεία δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ περιουσιακό στοιχείο και απλά ΚΛΕΙΝΕΙ την πόρτα στην δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος και τους φασίστες δημοσιοκάφρους των ΜΜΕ που μας κυνηγάνε και μπουκάρουν σε σπίτια αθώων. Σς είχαμε προειδοποιήσει ότι θα την πατήσετε έτσι όπως το πάτε.
Όποιος θίγεται θα εξακολουθεί να στέλνει e-mail στο troktikos@gmail.com για να απαντάει ή οτιδήποτε άλλο θέλει όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.


Σε μια χώρα που η ΧΟΥΝΤΑ των ΜΜΕ έχει πάρει τα ηνία και ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης με τον Χάρη Καστανίδη και τον Γιάννη Ραγκούση δεν μπορούν να επιβάλουν τον νόμο που η ίδια η ευρωπαική νομοθεσία έχει ορίσει, βάζουμε μπροστά μια εταιρεία και παύουμε να είμαστε ανώνυμοι.
Ψάξτε στην...

Χονολουλού, την Ταϊλάνδη την Ζιμπάμπουε και όπου αλλού θέλετε αλλά ΔΕΝ θα βρείτε τίποτα σε βάρος μας.
Πραγματικά θεωρούσατε ότι είμαστε τόσο κορόιδα;
Από εδώ και πέρα θα επικοινωνείτε ΜΟΝΟ μέσω e-mail και τελείωσε η χλιαρή κριτική. Το troktiko είναι διαδικυτακό και διαδραστικό- σατιρικό μέσο επικοινωνία με τον κόσμο. θα γίνει πιο σκληρό και αυστηρό. Δεν θα υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό και απειλές συγκροτημάτων. Θα πάμε μέχρι τέλους για τα εικονικά τιμολόγια που εμπλέκεται ο Γ.Κουρής έτσι ώστε να ...αθωωθεί ο άνθρωπος και να μην τον κατηγορούν άδικα. Μέχρι τέλος τον Π.Ψωμιάδη, μέχρι τέλος τον Γ.Ραπτόπουλο που χρωστάει 40 εκ. ευρώ στοο δημόσιο. Ότι σκάνδαλο βγαίνει θα το μπουμπουνίζουμε κατευθείαν. Χειρότερα απ'ότι πριν....

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...