ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ

 14,4% Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΙΜΩΣ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ
Tραγικά τα νούμερα του χθεσινού ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ που έκανε 14,4% ίδια δηλαδή νούμερα με το ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ του Νίκου Χατζηνικολάου και πίσω από την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του Γιάννη Πρετεντέρη που έκανε 15,9% μέσο όρο. Για τις ψυχαγωγικές εκπομπές δεν μιλάμε αφού ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έκανε 28,9%.


Κουραστική η χθεσινή εκπομπή του Μάκη έδειξε ότι έχει πολύ κακή πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Πειραιά μιλώντας για σκάνδαλα αναφέροντας αστεία νούμερα. Είχε κολλήσει συνέχεια σε 130.000 χιλιάδες ευρώ που ε[ιχαν ξοδευτεί εκδήλωση μνήμης για τον Ανδρέα Παπανδρέου. Εάν κατηφόριζε στην Αθήνα θα έβρισκε ότι μόνο για μια εκδήλωση είχαν χαλαστεί πάνω από 200.000 ευρώ. Το τηλεφωνικό κέντρο του alter δέχθηκε ελάχιστα τηλέφωνα πράγμα που δείχνει ότι ελάχιστοι παρακολουθούσαν την εκπομπή. Φαίνεται ότι ο Μάκης ξέχασε να κάνει και ρεπορτάζ και έτσι ο κόσμος τον έβγαλε πλέον από τις αγαπημένες του συνήθειες που ήταν να παρακολουθεί τις εκπομπές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...