«Φέρτε έναν κανονικό προπονητή»


Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ «ΘΥΡΑΣ 7» ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Να μην επαναλάβει τα λάθη που έγιναν φέτος στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας προέτρεψε μέσω της εκπομπής της η «Θύρα 7» τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

«Φέρτε έναν κανονικό προπονητή», ανέφεραν...



...οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών και μάλιστα, έδωσαν την εξήγησή στους στο σύνθημα, που έχουν φωνάξει αρκετές φορές τη φετινή σεζόν για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Όταν ακούγεται το σύνθημα για τον Βαλβέρδε ακούγεται σαν ένα όνομα κανονικού προπονητή. Δεν μπορούμε να φωνάξουμε φέρτε έναν κανονικό προπονητή. Εάν μπορούνε να φέρουνε έναν καλύτερο από τον Βαλβέρδε ας τον φέρουνε.

Ας μην ξαναπέσουνε σε γκάφες τύπου Ζίκο. Ας ψάξουνε καλά και ας φέρουν όποιον καλύτερο μπορούνε, ας μην είναι ο Βαλβέρδε. Όποιον και να φέρουν προπονητή εάν δεν τον στηρίξουνε σε όλα τα επίπεδα θα αποτύχει», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

«Διαφορετική διαχείριση»

Πέρα από το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, έγινε αναφορά και στις υπόλοιπες κινήσεις που απαιτούνται για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός άμεσα στους τίτλους.

«Ο προπονητής και οι μεταγραφές είναι η απαραίτητη προϋπόθεση. Τώρα που οι άλλοι γίνανε λίγο υπαρκτοί φανήκανε τα λάθη μας. Δεν παραγνωρίζουμε τις απουσίες βασικών παικτών, αλλά δεν υπήρξαν εναλλακτικές λύσεις.

Έχουμε και την ατυχία αλλά το θέμα είναι εσύ πως είσαι προετοιμασμένος και ο Ολυμπιακός φέτος δεν ήτανε. Πρέπει να κινηθούμε από τώρα, όχι να περιμένουμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα. Περιμένουμε διαφορετική διαχείριση», επισημάνθηκε, ενώ για τη συνέχεια της σεζόν και το ματς με τη Μπορντό, τονίστηκε:

«Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Και επειδή δεν έχουμε μάθει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, η εμφάνιση της ομάδας μέχρι στιγμής δεν μας αφήνει περιθώρια για την συνέχεια. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα.

Την Τετάρτη θα είμαστε στο Μπορντό. Περιμένουμε από τους παίκτες να προσπαθήσουν να σώσουν ότι μπορούν για το δικό τους καλό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν φεύγει από το γήπεδο, άλλοι μπορεί να φύγουν. Να σώσουν οι παίκτες τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό».

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...