ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

Κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη  μας γράφοντας συνέχεια ότι ο Μπόμπολας θα πουλήσει το 70% του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, της εφημερίδας του δηλαδή σε Θέμο-Καραμήτσο. Θέλουν να μας πείσουν ότι οι Θέμος-Καραμήτσος έχουν εξασφαλίσει περίπου 40 εκ ευρώ και είναι έτοιμοι για αυτή την  εξαγορά!!! Και μπορεί βέβαια να έχουν κανέναν άλλο επιχειρηματία από πίσω(όχι τον Λαυρεντιάδη που απέσυρε το ενδιαφέρον του και πάει φουλ για τον Ολυμπιακό με δικά του χρήματα θα γίνουν το καλοκαίρι οι μεταγραφές της ομάδας) αλλά κάποιους άλλους. Τόσο καιρό εκβιάζουν τον Μπόμπολα και μάλιστα σήμερα έχουν και το πόρισμα για τα Τέμπη για να του την σπάσουν και κυρίως για την εταιρεία ΑΚΤΩΡ συμφερόντων του μόνο που το πόρισμα δεν πρόκειται ΔΥΣΤΥΧΩΣ να έχει ποινικές ευθύνες για την κοινοπραξία του έργου. Είναι τόσο ηλίθια διατυπωμένο (γιατί άραγε που δεν οδηγεί στην στενή όλους όσους έφταιξαν).


Πάμε όμως στο θέμα μας οι Θέμος λοιπόν και Καραμήτσος προσπαθούν να απαλαγούν από το Μπόμπολα τώρα που είδαν ότι ο έλεγχος στα οικονομικά στενεύει και θα τους ζητηθούν ευθύνες από την ιδιοκτησία. Οι   μάγοι της στατιστικής κρύβουν τόσο καιρό το πως η εφημερίδα μέρα με την μέρα εάν και πρώτη μπαίνει μέσα αρκετές χιλιάδες  ευρώ ενώ οι ίδιοι και ελάχιστοι συνεργάτες της εφημερίδας αμοίβονται πλουσιοπάροχα. Η εφημερίδα χρειάζεται λιγότερους συνεργάτες και αυτό είναι βέβαιο εάν δεν θέλει να έχει ελλείματα ικανά ακόμα και να απειλήσουν την ίδια της την ύπαρξη. Όσο και να παίζει το πολιτικό παιχνίδι του ΠΑ.ΣΟ.Κ το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν θεωρείται από την Κυβέρνηση σοβαρή εφημερίδα που μπορεί να διαμορφώσει συνειδήσεις. Η αντίληψη αυτή που για εμάς είναι τελείως λάθος έχει οδηγήσει πολλούς βουλευτές του κόμματος να μην έχουν μέσα στους προυπολογισμούς τους την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αλλά το ΕΘΝΟΣ το ΒΗΜΑ την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και αυτά όλα τα γνωρίζουν καλά οι Θέμος και Καραμήτσος(ο τελαυταίος πήρε στο λαιμό του και την Ντόρα αλλά αυτά θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή). Η ανάληψη λοιπόν της ευθύνης από τους Θέμο-Καραμήτσο θα οδηγήσει την εφημερίδα σε πολλές περιπέτειες αφού είναι σίγουρο ότι όσοι μπουν θα θέλουν να έχουν εάν όχι έσοδα γιατί θα θέλουν χάρες από την Κυβέρνηση τουλάχιστον να μην βάζουν συνέχεια το χέρι στην τσέπη και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο αφού με μαθηματική ακρίβεια η εφημερίδα οδηγείται σε μείωση της τάξεως του 20% στις πωλήσεις της. Ακόμα και εάν παραμείνει πρώτη θα έχει κατά μέσο όρο 180.000 φύλλα και άλλοι μιλάνε για 150.000 φύλλα τα 200.000 φύλλα για πλάκα που έκανε σε λίγο καιρό θα είναι ιστορία. Για αυτό οι εργαζόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι και ο Μπόμπολας να φύγει αυτοί το μόνο που έχουν να κερδίσουν είναι μερικά μεροκάματα ακόμα αφού μέσα στην επόμενη τριετία θα έχουν απολυθεί το 20% των εργαζομένων στην εφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...