Γιοβάνοβιτς: "Ήθελα κάτι καλύτερο από την Ελλάδα"


NT' ONOΦΡΙΟ: "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ"

Το σχόλιο του για την αναμέτρηση, αλλά και τους λόγους που δεν προτίμησε το ελληνικό πρωτάθλημα έκανε και ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να μην χάσουμε. Ο Παναθηναϊκός...



... είναι πολύ δυνατός, τον είδαμε και με τη Ρόμα. Έχει ποιότητα.

Δεν είπα ποτέ όχι στην πρόταση που μου έγινε. Απλώς αποφάσισα να μείνω στη Σταντάρ Λιέγης. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλές ομάδες, ξεχωρίζουν στην Ευρώπη, αλλά εγώ ήθελα να παίξω σ' ένα καλύτερο πρωτάθλημα απ' το ελληνικό. Μου αρέσει η Ελλάδα και οι άνθρωποί της".

Ντ' Ονόφριο: "Καλύτερος ο Παναθηναϊκός του Ολυμπιακού"

Καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, θεωρεί πως είναι ο Παναθηναϊκός, ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης Ντομινίκ Ντ' Ονόφριο, όπως δήλωσε στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, πριν το παιχνίδι εναντίον των "πρασίνων". Παράλληλα, ο Βέλγος προπονητής, τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να παίξει με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

"Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα απ' τον Ολυμπιακό. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μπορεί να πετύχει εύκολα γκολ, κάτι που απέδειξε και στα δύο παιχνίδια με τη Ρόμα. Από την πλευρά μας, δεν θα παίξουμε για το μηδέν στην άμυνα. Εχουμε σκοπό να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αναπτύξουμε μια επιθετική στρατηγική", ήταν τα λόγια του.

http://www.sportnet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...