ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ

 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο
Είμαστε το μοναδικό blog που ενώ υποστηρίζει φανερά τον Παναθηναϊκό είχε μιλήσει για ήττα στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν το ματς. Είχαμε ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας και από τους παίχτες να δείξουν σεβασμό στον αντίπαλο και να υπερβάλλουν εαυτούς. Φάνηκαν και είναι λίγοι και το γράψαμε ξεκάθαρα την επόμενη του αγώνα. Τώρα με τις ανακοινώσεις τους μας δείχνουν πόσο πολύ τους πείραξε αυτή η ήττα και πόσο δύσκολο είναι να δουν ποδόσφαιρο.


Όλο το τελευταίο διάστημα συλλέγουμε με προσοσχή πληροφορίες που αφορούν την διοίκηση της ομάδας και τις ιδιαίτερες σχέσεις της με κάποιους ποδοσφαιριστές. Χρόνια τώρα και πολύ πριν το blog ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό και έχουμε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ τα εγκλήματα της Οικογένειας Βαρδινογιάννη εναντίον του. Είμαστε πρωτοπόροι στο συλλαλητήριο που οδήγησε στον πολυμετοχικό και έχουμε κάθε δικαίωμα να ΠΟΥΜΕ ότι το εγχείρημα απέτυχε. Ένα Πρωτάθλημα κουτσό με αντιπάλους μέσα στα προβλήματα και ξανά να βλέπουμε Καραγκούνη, Βύντρα , Σαριέγκι και κάποιους να θέλουν να μας φορτώσουν τον Νίνη ως βασικό και αναντικατάσταστο στέλεχος και δεκάρι για την αγαπημένη μας ομάδα. Προπονητής ο Νιόμπλιας λίγος για τα δεδομένα του συλλόγου χωρίς κανέναν τίτλο και χωρίς πείρα. Μαθαίνουμε ότι η αρθρογραφία μας ενόχλησε πολλές πένες που προσκυνάνε χρόνια τον Βαρδινογιάννη και χαρήκαμε ιδιαίτερα για αυτό. Τις επόμενες μέρες θα σας αποκαλύψουμε τι μάθαμε για το Κύπελλο Ελλάδας από παράγοντα μικρής μεν ομάδας αλλά μέσα στα πράγματα. Ελπίζουμε να διορθωθούν κάποια πράγματα και το καλοκαίρι να αποχωρήσουν τελείως από την ομάδα όσοι στηρίζουν το Βαρδινογιάννη και ο ίδιος να φύγει πουλώντας τις μετοχές του. Αλλιώς μεγάλος Παναθηανϊκός δεν ΓΙΝΕΤΑΙ και θα αναγκαστούμε να σας λέμε για όλα τα οποία τον καθιστούν μικρό τα τελευταία χρόνια απέναντι στον αιώνιο μας αντίπαλο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...