Με Τσακίρη και κόσμο

Με Τσακίρη και κόσμο

Από Παναγιώτης Παλλαντζάς
 
Παρουσία του Κώστα Τσακίρη αλλά και αρκετών οπαδών του, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ ο Πανιώνιος.

Το θετικό για τον Γιώργο Παράσχο είναι ότι στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο πρόβλημα, πέραν αυτού που προέκυψε πριν λίγες μέρες με τον Μπεντί Μπουβάλ, που ταλαιπωρείται από μυκητίαση στο πέλμα και έμεινε εκτός αποστολής.

Σε αυτή βρίσκονται 19 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Ανδριόλας, Μπέλιτς, Μανιάτης, Όμο, Γουέλινγκτον, Λάτκα, Γιόνσον, Σιόβας, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Κοντοχρήστος, Νικολάου, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Λουκίνας, Σκούφαλης, Ριέρα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, που ήταν σχετικά χαλαρή, παρόντες ήταν ο Τσακίρης αλλά και αρκετοί οπαδοί της ομάδας, που ζήτησαν από τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να φύγουν από το ΟΑΚΑ με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...