ΔΕΙΧΝΟΥΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ...

Όλες οι εκδοχές ανάμεσα στις οποίες και αυτή της διασύνδεσης με τρομοκρατική οργάνωση εξετάζονται από την Αστυνομία, για την υπόθεση της ένοπλης συμπλοκής στη Δάφνη. Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. χαρακτήρισε... την υπόθεση «ιδιαίτερα σοβαρή», ενώ οι έρευνες διεξάγονται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αλλά συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


Σημειώνεται ότι ο 35χρονος, που έπεσε νεκρός, εκινείτο στον χώρο των αντιεξουσιαστών, ενώ είχε συλληφθεί το 1995 για συμμετοχή στα επεισόδια του Πολυτεχνείου.
Δίπλα στον νεκρό, ο οποίος φορούσε διπλά δερμάτινα γάντια, βρέθηκε περίστροφο τύπου Ζάσταβα, στο μύλο του οποίου βρέθηκαν έξι φυσίγγια: τα δύο είχαν ριχτεί.
Επίσης, στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη του, βρέθηκε χειροβομβίδα, ενώ στο μπουφάν του εσωτερικά είχε συσκευή ασύρματης επικοινωνίας.
Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκαν πέντε κάλυκες των εννέα χιλιοστών, τέσσερις βολίδες και ένα περίβλημα βολίδας.
Η χειροβομβίδα, η οποία είναι επιθετική, ανατολικής προέλευσης, παρελήφθη από πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μαζί με όλα τα υπόλοιπα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας όπου εξετάζονται.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δεύτερου από τους δράστες, που κατάφερε να διαφύγει, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε αξιόποινες πράξεις και σε περίπτωση, που προκύψουν στοιχεία, θα υπάρξει νέα ενημέρωση από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...