Σταντάρ Λ. - "Καλύτερη τύχη απ ότι με Ολυμπιακό"


IΓΚΟΡ ΝΤΕ ΚΑΜΑΡΓΚΟ: "ΚΡΑΤΑΩ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΥ
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΒΥΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΖΟΡΒΑ"

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή η Σταντάρ Λιέγης, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. «Να γίνει ένα καλό ματς. Καλή...



τύχη σε όλους», αρκέστηκε να πει ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, που τράβηξε όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον.


Ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο είπε από τη μεριά του: «Ξέρουμε καλά τον Παναθηναϊκό, έχουμε δει τα τρία τελευταία ματς του. Ειδικά από όταν άλλαξε προπονητή, άλλαξε πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού του. Ξέρουμε καλά τον Σισέ, ενώ εγώ γνωρίζω και τους Βύντρα, Τζόρβα. Για τους δυο τελευταίους κρατάω μυστικό το που τους ξέρω»

Ο Αξελ Βίτσελ τόνισε: «Έχουμε έρθει ξανά στην Αθήνα. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη τύχη απ’ ό,τι είχαμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα πήρε μπροστά και με την επιστροφή του Ντεφούρ βρήκαμε ισορροπία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, θα αισθανθούμε ότι παίζουμε κόντρα σε μεγάλο σύλλογο. Όλα όμως θα τα δούμε μέσα στο χορτάρι».

Ο Μεντί Καρσελά-Γκονζάλες τόνισε ότι… «Τώρα έχετε υπερβολικό κρύο για τα δεδομένα σας, όταν είχαμε έρθει είχε πολύ καλό καιρό. Εχουμε πολύ όρεξη για μπάλα, έχουμε ανέβει το τελευταίο διάστημα».

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σινάν Μπόλατ, Κριστόφ Βαν Άουτ.
Αμυντικοί: Βίκτορ Μάρκος, Ρέζιναλ Γκορό, Μοχάμεντ Σαρ, Μάρκος Καμοτσάτο, Ελιακίμ Μανγκαλά, Λάντρι Μουλεμό, Ραμί Γκέρσον.
Μέσοι: Βίλφριντ Νταλμά, Γκρέγκορι Ντιφέρ, Μπέντζαμιν Νικέζ, Στίβεν Ντεφούρ, Άξελ Βίτσελ, Μεντί Καρσελά.
Επιθετικοί: Μίλαν Γιοβάνοβιτς, Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, Ντιομερσί Εμποκανί, Μούσα Τραορέ.

http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...