"Θα γκρεμίσουμε τη Λεωφόρο όταν είναι έτοιμος ο Βοτανικός..."

Μόνο όταν θα είναι έτοιμες οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του Βοτανικού θα παραδώσει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στην πολιτεία το γήπεδο της Λεωφόρου για να γκρεμιστεί, στο πλαίσιο της διπλής ανάπλασης. Αυτό ξεκαθαρίζει ο σύλλογος, με επιστολή που απέστειλε προς την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη και κοινοποίηση στην ΠΑΕ, τον δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη, την ΚΑΕ και την ΓΗΠΕΛ
Αναλυτικά η επιστολή: 
 
"Αξιότιμη κα. Υπουργέ, Με την παρούσα επιστολή μας επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (Π.Α.Ο.), στο πλαίσιο εξέτασης των νέων προτάσεων που παρουσιάσατε στο γραφείο σας στις 02.03.2010 και αφορούν στο έργο της 'Διπλής Ανάπλασης του Γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (Απόστολος Νικολαϊδης) και του Βοτανικού', διευκρινίζει ότι σήμερα στο 'Γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης' στεγάζονται :
1. Η μεγάλη πλειοψηφία των αγωνιστικών αθλητικών τμημάτων του ( η Καλαθοσφαίριση γυναικών, η Πετοσφαίριση γυναικών, η Πετοσφαίριση ανδρών, η Πάλη, η Άρση Βαρών, η Πυγμαχία, η Επιτραπέζια Αντισφαίριση, η Τοξοβολία, η Ξιφασκία, το Κολυμβυτικό)
2. Οι αθλητικές υποδομές των τμημάτων αυτών (αθλητικές ακαδημίες)
3. Άλλες υποβοηθητικές των αθλητικών τμημάτων υπηρεσίες δηλαδή το γυμναστήριο και φυσιοθεραπευτήριο, αποθήκες υλικού και τέλος, εκγύμναση και φυσιοθεραπείες των αθλητών της Πετοσφαίρισης ανδρών (Τ.Α.Α.).
Επομένως, καθίσταται περισσότερο από προφανές ότι η παράδοση των εγκαταστάσεων του 'Σταδίου Απόστολος Νικολαϊδης' θα μπορέσει να γίνει μόνον ύστερα από την ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων στον Βοτανικό και την παράδοσή τους προς τον Π.Α.Ο. για χρήση από τα Τμήματά του. Επιπλέον, κατά την επεξεργασία των προτάσεών σας θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, πέραν των θέσεων που προαναφέραμε, τόσο η πιθανότητα δικαστικής εμπλοκής από τυχόν προσβολή των νέων πράξεων που θα εκδοθούν, όσο και η γνωστή ?περιπέτεια? που έχει υποστεί, επί πολλά έτη, με την πρόωρη κατεδάφιση του γηπέδου του, ένα άλλο μεγάλο σωματείο της Αττικής, χωρίς μάλιστα να διαθέτει την πληθώρα αθλητικών τμημάτων του Ομίλου μας.
Τέλος πρέπει να επαναλάβουμε ότι οι θέσεις αυτές έχουν προβλεφθεί στην υπάρχουσα και ισχύουσα σύμβαση μεταξύ του Π.Α.Ο. και του Δήμου Αθηναίων καθώς επίσης και ότι οι απόψεις αυτές απηχούν τη βούληση του συνόλου του Παναθηναϊκού.
Επισημαίνουμε επίσης ότι οι θέσεις και απόψεις αυτές επουδενί μπορεί να θεωρηθεί ότι, δήθεν, δημιουργούν εμπόδια για την γρήγορη πρόοδο του έργου της 'Διπλής Ανάπλασης'.
Ευχαριστούμε για την προσοχή και τη συνεργασία σας.
Με εκτίμηση,
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΙΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΙΣΒΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...