«Δεν ήρθαμε για τουρισμό»

Από Γιώργος Βροντάκης 
«Δεν ήρθαμε για τουρισμό»


Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι από τους πλέον γνωστούς παίκτες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και για αυτό έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «La Derniere Heure/Les Sports» τονίζοντας πως οι πράσινοι δεν πήγαν για τουρισμό στη Λιέγη (20:00, ΑΝΤ1).



Ο αρχηγός του τριφυλλιού φιλοξενήθηκε στη μεγαλύτερη γαλλόφωνη εφημερίδα του Βελγίου και αναφέρθηκε στο ματς του ΟΑΚΑ: «Η Σταντάρ είναι δυνατή στην επίθεση. Εξαιτίας των δύο γρήγορων γκολ που πέτυχε στο πρώτο ματς χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος, πιέσαμε τη Σταντάρ και ήταν λογικό ότι σκοράραμε. Μετά χάσαμε τον Σιμάο και όλα ήταν πιο δύσκολα. Ακόμη πιστεύουμε στην πρόκριση. Δεν ήρθαμε για τουρισμό στο Βέλγιο. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Όμως θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».
Ο «Κάρα» για τον σημερινό επαναληπτικό με τη Σταντάρ επιβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα θυσιάσει την Ευρώπη: «Θα δούμε ποιους θα ξεκινήσει τελικά ο προπονητής κι αν θα ξεκουράσει κάποιους. Ημουν στον πάγκο στο πρώτο ματς, όμως η ομάδα είναι αρκετά δυνατή ακόμη κι όταν υπάρχουν απουσίες. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε όλες τις διοργανώσεις και δεν θα θυσιάσουμε την Ευρώπη» ενώ για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς είπε: «Ο τερματοφύλακας μας έκανε λάθη στο πρώτο ματς, όμως δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ήττα μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Δεν μπορούμε να τον ρίξουμε ψυχολογικά κι άλλο».
Νίνης το φαβορί
Στα αγωνιστικά ο Νίκος Νιόπλιας φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο ματς για το θαύμα της πρόκρισης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει με τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ματίας Μπίαρσμιρ και Γιόσου Σαριέγκι. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Σεντρίκ Καντέ και στο δεξί ο Λουκάς Βύντρα. Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης θα είναι στον άξονα των χαφ ενώ αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο, δεξί ο Σωτήρης Νίνης (έχει πιθανότητες και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης) ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...