«Να κατακτήσει το τρόπαιο η Μάντσεστερ»


Έζησε 10 χρόνια της ποδοσφαιρικής του ζωής (1993-2003) στο «Όλντ Τράφορντ», γνωρίζοντας μάλιστα μεγάλες πιένες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οκτώ χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους» επέστρεψε στο Μάντσεστερ για πρώτη φορά ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας.

Ο λόγος, όπως όλοι θα καταλάβατε, γίνεται για τον Ντέβιντ Μπέκαμ.

Ο μέσος της Μίλαν χθες… πικράθηκε από την αρμάδα του Φέργκιουσoν, η οποία συνέτριψε τον «Μπεκς» και την… παρέα του με 4-0, αφήνοντάς τους εκτός της συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά, ο 35χρονος μέσος, μετά το τέλος της αναμέτρησης, με δηλώσεις του τόνισε ότι είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στους «κόκκινούς διαβόλους» όχι μόνο να φτάσουν μέχρι την πηγή, αλλά να καταφέρουν να πιουν και νερό: ήτοι να φτάσουν στον τελικό και να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Όταν αποκλείεσαι από την διοργάνωση, ελπίζεις η ομάδα που το έκανε να πάει μέχρι το τέλος» τόνισε αρχικά ο «Μπεκς» και συμπλήρωσε: «Πραγματικά ελπίζω να πάνε μέχρι το τέλος και να το κερδίσουν. Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υποστηρίζω τον σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...