Η Κολέτσα τράκαρε με… κάδους απορριμμάτων!

Κορίνα Ασλανίδου
Ντύθηκε, στολίστηκε η Χριστίνα Κολέτσα χθες το πρωί και πήρε το αυτοκίνητο του αγαπημένου της, Γιώργου Μελισσανίδη, για να πάει στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά», όπου ήταν καλεσμένη. Μες την καλή χαρά, όμως, δεν ήταν ο σύντροφός της, όταν έμαθε πως η τραγουδίστρια… τράκαρε με τρεις μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων! Η sexy τραγουδίστρια ζήτησε live συγγνώμη από τον πολύ δικό της άνθρωπο, όπως είπε χαρακτηριστικά, γιατί του τράκαρε το αυτοκίνητο… Η Χριστίνα κοίταξε την κάμερα και ζήτησε συγγνώμη.

«Συγγνώμη, συγγνώμη, δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Κάποιος πήγε και έβαλε τους κάδους εκεί… Λοιπόν συγγνώμη, δεν είναι και τόσο τραγικό, δεν στράβωσε η λαμαρίνα, λίγο το χρώμα του προφυλακτήρα έφυγε…»

Η τραγουδίστρια έχει το αυτοκίνητό της στο συνεργείο και δανείστηκε του αγαπημένου της, γιατί, όπως είπε, δεν ήθελε να τον ξυπνήσει, για την πάει ο ίδιος στην εκπομπή… Έλα όμως που βρέθηκαν … μπροστά της τρεις σκουπιδοτενεκέδες και η ίδια δεν έκανε τίποτα, για να τους …αποφύγει!

«Το αυτοκίνητό μου έχει πάθει μια ζημιά και το έχω στο συνεργείο… έτσι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος μου έδωσε σήμερα το αυτοκίνητό του, για να έρθω στην εκπομπή σας, απλά το αυτοκίνητό του, όταν επιστρέψω, δεν θα είναι το ίδιο… Είπα ότι είναι μια γρατσουνιά, αλλά σχεδόν κρέμεται ο προφυλακτήρας ο πίσω», δήλωσε η τραγουδίστρια γελώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...