Η μεγάλη... μάχη της Μαίρης Χρονοπούλου


Κορίνα Ασλανίδου
Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου. Είναι γεννημένη μαχήτρια και το αποδεικνύει καθημερινά… Δαγκώνει τα χείλη, κάνει το σταυρό της και «προχωράει», αν και υποφέρει από φρικτούς πόνους.

Η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε από το νοσοκομείο Χαντάσα του Ισραήλ, πριν από λίγες ημέρες, όπου υποβλήθηκε σε πλαστικές επεμβάσεις, μετά τα εγκαύματα που υπέστη στις 28 Μαρτίου του 2009.

Η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται στο σπίτι της στην Παιανία και παλεύει με όση δύναμη έχει… Η ίδια υποστηρίζει πως υποφέρει από φοβερούς πόνους και ότι πίστευε πως μετά το Χαντάσα η κατάσταση της υγείας της θα είχε βελτιωθεί. Δίπλα της βρίσκονται συνεχώς η Λαμάρα με τον σύζυγό της, οι οποίοι φροντίζουν την ηθοποιό τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η περιπέτεια της Μαίρης Χρονοπούλου ξεκίνησε πέρυσι τον Μάρτιο. Θέλοντας να συμμετάσχει και εκείνη στην «Ώρα της Γης», έσβησε τα φώτα του σπιτιού και άναψε ένα κερί. Πήρε το κερί στα χέρια της και πλησίασε στο παράθυρο για να δει την εικόνα της σκοτεινής Αθήνας. Από μια λάθος κίνηση το κερί έπεσε επάνω στην μπλούζα της και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ηθοποιός άρπαξε φωτιά. Η Λαμάρα μπήκε εντελώς τυχαία στο δωμάτιο της ηθοποιού και το θέαμα που αντίκρισε της έκοψε την ανάσα. Από εκείνο το βράδυ η star του ελληνικού κινηματογράφου ζει έναν εφιάλτη και προσπαθεί να βγει κι αυτή τη φορά νικήτρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...