Σισέ: Χρωστάω ένα γκολ στον Ολυμπιακό


Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει «ματώσει» 21 φορές αντίπαλα δίχτυα φέτος στην Super League, βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ, βοηθώντας έτσι σημαντικά τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια του να επιστρέψει στους τίτλους.

Ο Γάλλος φορ πάντως στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» έμεινε… άκαπνος. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, όπως δήλωσε σήμερα, θα κάνει τα πάντα για να σκοράρει εις βάρος των Πειραιωτών στο ντέρμπι των αιωνίων της Κυριακής.

Ο Γάλλος στράικερ, κατά την επίσκεψή του στη γαλλική πρεσβεία σήμερα το μεσημέρι της απαντώντας σε αίτημα φίλων του «τριφυλλιού» τόνισε ότι «θέλω να σκοράρω την Κυριακή. Ξέρω τι σημαίνει για εσάς αυτό το παιχνίδι. Χρωστάω στον Ολυμπιακό ένα γκολ από τον πρώτο γύρο και θα κάνω το παν για να σκοράρω».

Μάλιστα, όταν κάποιοι φίλοι των «πράσινων» του ζήτησαν παραπάνω από ένα γκολ, είπε: «Δύο και τρία και όσα περισσότερα μπορώ. Είμαι σίγουρος ότι θα νικήσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε».

Αναφερόμενος στην την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο ΟΑΚΑ υποστήριξε: «Το ξέρω και ανυπομονώ και εγώ να δω αυτή την ατμόσφαιρα. Πρώτη φορά θα παίξω με τον Ολυμπιακό μπροστά στο κόσμο μας και θέλω να σας ευχαριστήσω. Για όλη την ομάδα, αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...