Δώνης: Να κάνουμε υπερήφανους τους οπαδούς μας


"EINAI O ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ"

Να ευχαριστήσουν και να κάνουν υπερήφανους τους φιλάθλους τους είναι ο στόχος του Ατρομήτου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας...



...«Είναι πολύ σημαντικό να επιβεβαιώσουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι τη νοοτροπία που έχουμε δημιουργήσει από την αρχή της περιόδου. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλούμαστε να δείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας ενισχύσουν και θέλουμε στο τέλος του αγώνα να τους κάνουμε υπερήφανους για την ομάδα τους», ανέφερε ο τεχνικός των Περιστεριωτών.

* Αύριο (Σάββατο 27/3)θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης θα επιλέξει την αποστολή, η οποία θα διανυκτερεύσει στους ξενώνες του αθλητικού κέντρου.

* Η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής συνεχίζεται σήμερα (Παρασκευή) από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ από τις 17.00 ως τις 20.00. Αύριο, Σάββατο, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τις 11.00 ως τις 14.00.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...