ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Εκτός της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οι Θέμος Αναστασιάδης και Αναστάσιος Καραμήτσος ο μεγαλομέτοχος Μπόμπολας αποφάσισε την απομάκρυνσή τους από την επιχείρηση αφού υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι έκλεβαν χρήματα. Η είδηση της απομάκρυνσης θα αναστατώσει τους εργαζόμενους που είναι διχασμένοι ανάμεσα σε ιδιοκτησία και Θέμο-Καραμήτσο και παρά την ανακοίνωση δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θα ακολουθήσουν το δίδυμο στην νέα του εκδοτική προσπάθεια με χορηγό τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη που όμως τις τελευταίες μέρες λέει στους συνεργάτες του ότι δεν θέλει να μπλέξει με αυτό το δίδυμο.


Να δείτε τώρα τι βρίσιμο θα του κάνουν μέσα από  τα blogs που ελέγχουν!!! Θα θυμηθούν όλες τις ατασθαλίες της alapis μονομιάς και θα γελάσει κάθε πικραμένος. Δεν γνωρίζουμε με τι θα αντικαταστήσει τους Θέμο και Καραμήτσο ο κύριος Μπόμπολας ή ο Εθνικός μας Εργολάβο αλλά τέτοιο δίδυμο να τα κάνει όλα μαντάρα δεν θα ξαναβρεί. Ήδη οι επιτυχίες τους στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΜΑ μας έχουν αφήσει άγωνους από τα νούμερα που τους δίνει η εταιρεία focus και είναι μονίμως μονοψήφια!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...