«Θα βάλω δύο και στον Ολυμπιακό»!

«Θα βάλω δύο και στον Ολυμπιακό»!

Ο Σισέ υποσχέθηκε ότι θα εκραγεί και το έκανε ήδη πράξη. Υπάρχει όμως, και δεύτερη υπόσχεση! Ο Γάλλος όπως λέει ετοιμάζεται να βάψει πράσινο το κεφάλι του και να βάλει δύο γκολ στον Ολυμπιακό!

Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι μια καλή ευκαιρία για να συνεχίσει την απίστευτη επαφή που έχει με το πλεκτό αλλά στο μυαλό του Γάλλου είναι ολοένα και περισσότερο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Μέχρι τότε υπάρχει καιρός και δύσκολα παιχνίδια αλλά το ματς αυτό... στριφογυρίζει μέσα στο μυαλό του εκείνη την ημέρα. Την 21η του Μάρτη. Σε ένα ματς... τελικό που είναι πολύ πιθανό να κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό τον τίτλο.


Ο «mr. Goal» θέλει να πάρει... εκδίκηση για τον πρώτο γύρο και να βάψει πράσινη την κούπα του πρωταθλητή!
Αυτό του ζητούν κάθε μέρα στον δρόμο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αυτό ονειρεύεται και ο ίδιος. Θέλει να σκοράρει κόντρα στον «αιώνιο». Σαν... τρελός! Όχι μοναχά μία φορά αλλά δύο! Δεν έχει ξεχάσει λεπτό τι έγινε στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, δεν έχει ξεχάσει το πόσο στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στον οποίο έχει ξεχωριστή... αδυναμία!
Δεν διστάζει, μάλιστα, να εκφράσει ανοιχτά την υπόσχεση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι! Να κάνει... σεφτέ στα ντέρμπι αιωνίων. « Θα βάλω δύο γκολ στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το ιδανικό. Δεν έχω ξεχάσει το πρώτο παιχνίδι. Σε όλα τα ντέρμπι που έπαιξα στη Γαλλία και στην Αγγλία δεν έβαλα γκολ και μου έχει κοστίσει που δεν έχω σκοράρει. Θέλω λοιπόν να βάλω ένα για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και ένα για αυτό που θα παίξουμε. Μόνο έτσι θα νιώσω ευχαριστημένος με τον εαυτό μου και ότι έκανα το χρέος μου»! Αυτή είναι η δέσμευσή του και τα λόγια του δεν επιδέχονται αμφισβήτησης!
Βαμμένα... πράσινα μυαλά
Ενδεικτικό της... πώρωσης του είναι ότι ετοιμάζει και μια... έκπληξη σε φίλους και αντιπάλους. Κάτι που είχε υποσχεθεί από το καλοκαίρι αλλά δεν το έχει κάνει ακόμη.
Αν τον παρατηρήσετε στα τελευταία παιχνίδια το κεφάλι του δεν είναι εντελώς ξυρισμένο. Έχει αφήσει λίγο μαλλί, ώστε σε τρεις εβδομάδες να έχει έτοιμη την μοϊκάνα του!
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Σισέ δεν θα έχει ούτε ξανθιά, ούτε μαύρη την μοϊκάνα σε αυτή την αναμέτρηση. Θα είναι πράσινη. Στα χρώματα του Παναθηναϊκού, δείχνοντας ότι και τα μυαλά του είναι ήδη βαμμένα πράσινα!
Όπως οι Σπαρτιάτες που θαυμάζει(μην ξεχνάτε την περικεφαλαία που χτύπησε τατουάζ στην γάμπα) έτσι και εκείνος θα κάνει την δική του προετοιμασία για την μεγάλη «μάχη»!
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...