Ντ' Ονόφριο: «Καλύτερος ο ΠΑΟ από τον ΟΣΦΠ»

ς
Καλύτερη ομάδα και πιο ισχυρό αντίπαλο από τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ' Ονόφριο, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν’ όψη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα απ' τον Ολυμπιακό. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μπορεί να πετύχει εύκολα γκολ, κάτι που απέδειξε και στα δύο παιχνίδια με τη Ρόμα. Εμείς δεν θα παίξουμε για το μηδέν στην άμυνα. Έχουμε σκοπό να κάνουμε το παιχνίδι μας και να αναπτύξουμε μια επιθετική στρατηγική».

Σε ερώτηση για το πώς σκοπεύει ν' αντιμετωπίσει τον Τζιμπρίλ Σισέ απάντησε: «Ξέρω ότι ο Σισέ σκοράρει τόσο εύκολο όσο αναπνέει. Όμως, έχουμε τα μέσα να τον σταματήσουμε. Ο Παναθηναϊκός δεν βασίζεται μόνο σ' αυτόν».

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς εκπροσώπησε τους παίκτες της Σταντάρ Λιέγης στη συνέντευξη Τύπου. Ο εν λόγω παίκτης είχε απασχολήσει και τον ελληνικό Τύπο με τα όσα είχαν γραφτεί περί μεταγραφής του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αρχικά δήλωσε: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω να νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός, τον έχω παρακολουθήσει με τη Ρόμα. Έχει αρετές και ποιότητα. Είναι σημαντικό να μη χάσουμε».

Είναι ξεχωριστό για σένα να έρχεσαι στην Ελλάδα; «Ίσως. Μου αρέσει η χώρα και ο κόσμος. Η Ελλάδα έχει σχέσεις με τη Σερβία πολύ δυνατές».

Έχεις δεχτεί αρκετή κριτική τελευταία για την απόδοσή σου. «Δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά το έχω καταλάβει. Εγώ δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και γυμνάζομαι σκληρά. Ήταν πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου που πήγα καλά στο φιλικό της Σερβίας με την Αλγερία».


Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε να σε αποκτήσει. Το σκέφτηκες να έρθεις στην Ελλάδα; «Δεν είπα ποτέ όχι, απλά προτίμησα να μείνω στη Σταντάρ. Ο Παναθηναϊκός, όπως και ο Ολυμπιακός, είναι μεγάλες ομάδες, με παράδοση, αλλά θέλω να παίξω σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Είμαι 29 ετών και ήθελα το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου».

Τι είναι πιο σημαντικό για σένα, το πρωτάθλημα ή η Ευρώπη; «Όλα. Θα είναι επιτυχία αν περάσουμε, αλλά επιβάλλεται να πάρουμε μέρος στα πλέι οφ».

Πρέπει ο Παναθηναϊκός να σε φοβάται, επειδή αγωνίζεσαι με κόκκινα χρώματα. Αυτά είναι τα χρώματα του μεγάλου αντιπάλου του. «Δεν είπα ποτέ ότι προτιμώ τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό. Απλώς φωτογραφήθηκα με φίλους του Ολυμπιακού που κρατούσαν μια σερβική σημαία. Πριν ένα δύο χρόνια είχα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια από τις δύο ομάδες. Όταν τις βλέπω στην Ευρώπη, τις υποστηρίζω και τις δύο».
http://www.e-soccer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...