Νιόπλιας: «Μόνο νίκη με Ολυμπιακό»


"ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ"

Ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στο γκολ του Μποκανί που... τελείωσε τον Παναθηναϊκό αλλά έδωσε και το σύνθημα για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι την Κυριακή το «τριφύλλι» έχει την ευκαιρία να... καθαρίσει το πρωτάθλημα!...



...«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο μέρος. Αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικά. Πιέσαμε και σε μια φάση που δεν μπορείς να δέχεσαι τόσο εύκολα γκολ, τελείωσε το ματς» είπε αρχικά και συνέχισε: «Μετά η Σταντάρ, στο δεύτερο μέρος γύρισε πίσω εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε. Δεν θας ήθελε λίγο η τύχη και στα δύο παιχνίδια. Θα θέλαμε να σκοράρουμε πρώτοι για να τους μεταφέρουμε την πίεση. Δεν τα καταφέραμε. Αυτό το γκολ μας επηρεάσε πάρα πολύ».

Για το πρώτο ματς, υπογράμμισε: «Σίγουρα αν το αποτέλεσμα του πρώτου ματς ήταν διαφορετικό τότε όλα θα ήταν καλύτερα, Την έχω δει την Σταντάρ. Μπορεί μόνο στην κόντρα να κάνει φάσεις. Αν είχαμε το αποτέλεσμα από το ματς της Αθήνας θα είχαμε προκριθεί.

Λογικό είναι να θέλεις κάτι από το παιχνίδι και να πας με διάθεση. Να βάλεις όσους πιστεύεις ότι μπορούν να σου δώσουν το αποτέλεσμα. Το έχω πει. Αν λεγόμαστε Παναθηναϊκός και δεν πιστεύουμε στους παίκτες δεν μπορούμε να συζητάμε. Επιβαλλόταν για εμένα να γίνουν αλλαγές στο πρώτο ματς. Υπήρχαν οι διεθνείς που έπαιξαν στον Βόλο, στην Τρίπολη δεν είχαμε κερδίσει ποτέ, και ήταν η διαφορά στο +2».

Για το τι κρατάει ο Παναθηναϊκός από την φετινή πορεία και το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Να κρατήσουμε τα θετικά και να βελτιωθούμε στα αρνητικά Κάναμε πολλά λάθη στα ματς με τους Βέλγους Πολλά κρίθηκαν από το πρώτο παιχνίδι. Όταν έχεις το 3-1 είναι όλα δύσκολα.

Είναι ένα ματς της Κυριακής που μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα. Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και το περιμένουμε πως και πως για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να το τελειώσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όχι μόνο για τον κόσμο. Και για τους εαυτούς μας».

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...