Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

O 42χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Μπόφος έγινε για τους Καμπούρηδες της Ενημέρωσης παίχτης ριάλιτι και από χθες διαφημίζουν την είδηση της αυτοκτονίας του ως παίχτη γνωστού ριάλιτι. Η αλήθεια είναι ότι ο 42χρονος ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Μπλε Χταπόδι" στο Κερατσίνι είχε συμμετάσχει πριν 2 χρόνια στην εκπομπή "Εφιάλτης στην Κουζίνα" του Έκτορα Μποτρίνι.


Έτσι από τους κατά επάγγελμα παραμυθατζήδες βαπτίστηκε παίχτης ριάλιτι παιχνιδιού και ατυχώς προσπάθησαν να "πουλήσουν" την είδηση της αυτοκτονίας του που δεν έχει καμιά σχέση με το ριάλιτι παιχνίδι  με έναν άθλιο τρόπο. Οι νοσηροί  εγκέφαλοι του site της παραπληροφόρησης διαφήμιζαν επί ένα σχεδόν 24ωρο την είδηση της αυτοκτονίας ενός συμπολίτη μας και νιώθουν υπερήφανοι για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να αυξήσουν τις "πεσμένες" επισκέψεις της σελίδας τους. Τους παραδίδουμε για ακόμα μια φορά στην κρίση σας. Θεωρούν ότι  η δημοσιογραφία είναι trash tv και έτσι πολύ συχνά μπερδεύουν την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με το κακόγουστο show.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...