ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανοίγει ο φάκελος "Ιστοσελίδες Δήμων" από το dimarxe.gr




Ο φάκελος «ιστοσελίδες δήμων» ανοίγει μέσα στις επόμενες ημέρες από την ηλεκτρονική εφημερίδα dimarxe.gr. Ένας φάκελος που πολλοί θα ήθελαν να παραμείνει καλά κλεισμένος, καθότι έχουν, κατά τα κοινώς λεγόμενα, λερωμένη τη φωλιά τους.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, πρόκειται για ιστοσελίδες ΟΤΑ, οι οποίες, παρ' όλη τη χρηματοδότηση από το Γ’ ΚΠΣ και τις κρατικές δαπάνες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και τον αυτοσκοπό τους: Την ενημέρωση του πολίτη.

Αρκετές ιστοσελίδες αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο του διαδικτύου μιας και έχουν τεθεί σε αχρηστία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ την ίδια ώρα, τα ποσά που δαπανήθηκαν είναι κάθε άλλο παρά ευτελή.

Αν και οι περιπτώσεις των εγκαταλελειμμένων-αδρανοποιημένων ιστοτόπων τείνουν να μετατραπούν σε κανόνα, υφίστανται εξαιρέσεις και δη λαμπρές… Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας dimarxe.gr που
Θα δείτε τις επόμενες μέρες ότι το dimarxe.gr δεν θα αποκαλύψει απολύτως τίποτα που δεν ξέρετε . Γιατί δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας δεν ξέρουμε. Όσοι δήμαρχοι διαφημιστούν στο site του Φίλιππου Καμπούρη θα έχουν σίγουρα κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους. Αναμένουμε τα στοιχεία αλλιώς πρόκειται για απλούς εκβιαστές και σίγουρα η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί επί του Θέματος αφού οι ενέργειες τους ήδη απασχολούν δημοσιογραφική εκπομπή!!!!!!!!!!!!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της alexa.com βρίσκονται 250.000 θέσεις πίσω από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δηλαδή δεν έχουν ούτε 1000 επισκέπτες την ημέρα και παρόλλα αυτά παίρνουν διαφήμιση από Δημάρχους που κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα σε ανυπόλυπτα sites. Σύντομα θα δείτε ποιοι δήμαρχοι έχουν βάλει  διαφήμιση σε αυτό το ανύπαρκτο από επισκεψιμότητα site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...