Πατρίτσια Μίλικ - Περιστέρη: Ερωτευμένη με τον Βασίλη Μιχαήλ

Δεν αγνοείται πλέον ο έρωτας της (πρώην τηλεοπτικής) «Χαράς». Η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη δεν είναι πια μόνη. Εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον νεαρό επιχειρηματία Βασίλη Μιχαήλ. Τι κι αν πριν από λίγο καιρό δήλωνε πως δεν ήξερε ούτε καν το όνομά του; Το ρεπορτάζ -τσεκαρισμένο 100%- άλλα λέει. 

«Οι δύο τους είναι ζευγάρι από τα τέλη Ιανουαρίου και τα περνάνε υπέροχα. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Βασίλης της έκανε δώρο ένα iPhone λέγοντας πως με αυτό το τηλέφωνο θα μιλάει μόνο μαζί του οποιαδήποτε ώρα» μας λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού. Η Πατρίτσια φυσικά και το δέχτηκε αφού είναι φουλ ερωτευμένη με τον Βασίλη. Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι εμφανίστηκε σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι και έμοιαζε πιο ερωτευμένο από ποτέ. Η νεαρή ηθοποιός στο πρόσωπο του Βασίλη μοιάζει να έχει βρει τον πρίγκιπά της και περνάει τέλεια μαζί του. Εξάλλου, εκείνος δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Το ζευγάρι αποφεύγει να φωτογραφίζεται, γιατί θέλει να ζει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάντως δεν έχουν γλιτώσει κοινή λήψη! Αναπόφευκτο. Αλλωστε, ο βήχας (το χρήμα) και ο έρωτας -όσο και αν το θέλουν οι ενδιαφερόμενοι- δεν κρύβονται.

 εσπρέσσο
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...