Μπάγεβιτς: «Αν δεν έχεις πρόεδρο, δεν είσαι τίποτα»

Μπάγεβιτς: «Αν δεν έχεις πρόεδρο, δεν είσαι τίποτα»  
Αρκετά ικανοποιημένος από τις διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής της Ένωσης –μιλώντας στον Sentra- υποστήριξε ότι η παρουσία προέδρου, είναι ένας από τους λόγους που έχουν συντελέσει στις καλές εμφανίσεις του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος και στην καλή πορεία της ομάδας σε αυτόν.


«Τι έχει αλλάξει τώρα δεν νομίζω ότι μπορώ να σας πω ακριβώς. Όχι ότι δεν ξέρω, αλλά δεν χρειάζεται να σας πω. Σίγουρα όταν έχεις πρόεδρο είσαι ομάδα, όταν δεν έχεις πρόεδρο δεν είσαι τίποτα. Μετά από τόσο καιρό, πάλι γυρίσαμε εκεί που κάποτε ήμασταν ΑΕΚ. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να είμαστε στα παλιά», τόνισε και συνέχισε:

«Παίζει ρόλο το διοικητικό κομμάτι, είναι σημαντικό. Και οι παίκτες έχουν βαρεθεί από όσα έχουν περάσει. Τώρα πλέον είναι πιο σοβαροί, πιο αποφασισμένοι για να κάνουν μια προσπάθεια μέχρι το τέλος. Πριν δεν είχαμε τίποτα, τώρα μπορείς να αρχίζεις και να δουλεύεις όπως χρειάζεται, πρέπει τα πράγματα να είναι σωστά και είναι σωστά».

Για την βελτίωση στις εμφανίσεις της ομάδας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε: «Ανεβαίνουμε, στο δεύτερο γύρο ήμασταν πιο καλοί, πιο σωστοί και αποφασισμένοι. Σιγά-σιγά ανεβαίνουμε, αλλά χρειάζεται να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Πιστεύω στους παίκτες και μπορούμε να παίζουμε ακόμα πιο μεγάλο ρόλο και να είμαστε στο τέλος ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...