ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

Για ακόμη μια φορά η ΕΛ.ΑΣ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο χτυπώντας με μανία ανήλικους διαδηλωτές. Για ακόμη μια φορά οι υποστηρικτές της έννομης τάξης και των Νόμων των οικονομικά ισχυρών κατέπνιξαν με την βία μια ειρηνική διαδήλωση. Για ακόμη μια φορά προσπάθησαν να δολοφονήσουν τα ΟΝΕΙΡΑ μας. Δεν θα το πετύχουν ΠΟΤΕ , κάθε αστυνομικός ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Κανείς δεν είναι αμέτοχος από τις συμπεριφορές των συναδέλφων του. Ο Υπουργός ΠΡΟ-ΤΟ Κ. Χρυσοχοίδης μπορεί να καμαρώνει για τα παληκάρια του που κατάφεραν για ακόμη μια φορά να ξεσηκώσουν την λαϊκή αγανάκτηση.


Οι ατυνομικοί των 700 ευρώ μάλλον με τέτοιες συμπεριφορές θα βρουν απέναντί τους το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας. Οι φωτογραφίες που είναι αναρτημένες σε πολλά sites και blogs δείχνουν ότι όσοι τους υπερασπίζονται θα έχουν να κάνουν με την πλειοψηφία της κοινής γνώμης. Ο ΛΑ.ΟΣ που μας έχει πρήξει τόσο καιρό με την ΕΛ.ΑΣ μπορεί να χαίρεται για την άψογη συμπεριφορά τους απέναντι σε 15 χρονα παιδιά. Ας μην κλαίνε την επόμενη φορά όταν θα βρουν απέναντί τους μεγαλύτερες ηλικίες. Δεν θα τους σώσουν τα όπλα τους γιατί σε έναν πόλεμο δεν θα αντιμετωπίσουν άοπλους. Για όσους δεν το κατάλαβαν έχουμε πόλεμο και εμείς πήραμε ήδη θέση.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...