Διάταση ο Ντάτολο

 
Διάταση ο Ντάτολο
Οι καρδιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού πήγαν σήμερα στην θέση τους! Ο Χεσούς Ντάτολο όπως διαπιστώθηκε από την εξέτασή του έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλό του και λογικά θα προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ούτε θλάση αλλά ούτε και κάκωση. Ο Χεσούς Ντάτολο όπως προέκυψε από την εξέταση που έκανε σήμερα έχει πάθει διάταση στον δικέφαλό του. H μαγνητική τομογραφία την οποία έκανε έδειξε πως γλίτωσε τα χειρότερα στο αριστερό του πόδι. Αυτό σημαίνει πως η κατάσταση του Αργεντινού χαφ δεν ήταν όσο άσχημη μεταφερόταν τόσες μέρες. Πρόκειται να λείψει για 7 έως 10 μέρες.

Αν όλα πάνε καλά ο Ντάτολο θα είναι σε θέση να παίξει κατά του ΠΑΣ Γιάννενα στον αγώνα της 13ης Μαρτίου για το πρωτάθλημα. Θα γίνει πάντως ένας μίνι... αγώνας δρόμου γι' αυτό. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι σε θέση ν' αγωνιστεί κατά του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. 
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χεσούς Αλμπέρτο Ντάτολο υποβλήθηκε, σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μια μυϊκή διάταση (τράβηγμα) στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...