Ντόμινο για τον πάγκο


Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνει ότι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το παιχνίδι με την Μπορντό, όμως όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι η πιθανότερη εξέλιξη.Βαλβέρδε, Αλεξανδρής και…


Αλέφαντος, και στην μέση ο Μπάντοβιτς. Για την ακρίβεια στην έξοδο είναι ο τεχνικός των Πειραιωτών αφού η απόφαση για αντικατάστασή του μετά τον επαναληπτικό των «16» του Champions League με αντίπαλο την Μπορντό είναι ειλημμένη. Μοναδική περίπτωση να μην επιβεβαιωθεί η πληροφορία για αποχώρηση του Μπάντοβιτς, είναι ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση μέσα στο «Σεμπάν Νταλμά» από τους «Γιρονδίνους», ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από την διοίκηση του Ολυμπιακού συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή, όμως ο Αλέκος Αλεξανδρής φαντάζει το πρώτο φαβορί για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου εμφανίζεται έτοιμος για να αναλάβει την ομάδα και να την οδηγήσει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει ωστόσο και η πλευρά που υποστηρίζει ότι καλό είναι να μην «καεί» το χαρτί του Αλεξανδρή και να προστεθεί στο τεχνικό τιμ από το καλοκαίρι. Για αυτό και ήρθε στο μυαλό κάποιων και η λύση του Νίκου Αλέφαντου. Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα με δηλώσεις του στον Τύπο, υποστήριξε ότι και για μια… ώρα θα πήγαινε στον Ολυμπιακό αν του ζητηθεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και πάλι, έστω και μέχρι το τέλος της περιόδου.

Το θέμα που «καίει» τους Πειραιώτες όμως, είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του κόσμου και φαίνεται ότι οι διοικούντες θέλουν εκ νέου να συνεργαστούν μαζί του σχεδιάζοντας ήδη την επόμενη χρονιά για τους «ερυθρόλευκους». Ο Βαλβέρδε φαίνεται θετικός και στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση του Ισπανού με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο ή τον Σωκράτη Κόκκαλη για να συζητηθεί το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας. Από πλευράς «ερυθρολεύκων» επιβεβαιώνεται πλήρως ότι ο Βαλβέρδε είναι η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να προτείνει στον 46χρονο τεχνικό ένα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να «ενεργοποιηθούν» οι παλαίμαχοι της ομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης σκέφτεται πολύ σοβαρά να τοποθετήσει .έναν εκ των Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς και Γεωργάτου σε ένα κομβικό πόστο για τα αποδυτήρια της ομάδας και την επικοινωνία του ποδοσφαιρικού τμήματος με την διοίκηση.

sportaction

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...