Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης!


Την απόφαση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ φέρεται να έχει πάρει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο διεθνής επιθετικός θέλει πρώτα να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, για τον...


κόσμο του «τριφυλλιού» και τον Νικόλα Πατέρα και μετά θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο τριών ετών, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Εκτιμάται, όμως, ότι οι «ασπρόμαυροι» προσφέρουν λιγότερα χρήματα από εκείνα που έχουν προτείνει οι «πράσινοι» στον Σαλπιγγίδη.

Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση της επιστροφής του 29χρονου παίκτη στον «Δικέφαλο του Βορρά» ενδέχεται να γίνει γνωστή μετά τα πλέι οφ, αφού οι κ.κ. Ζαγοράκης και Βρύζας φοβούνται τυχόν αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, μερίδα των οποίων έχει εκφράσει την αντίθεσή της σε αυτό το ενδεχόμενο και κατηγορεί τη διοίκηση για αδυναμία να προστατεύσει την ομάδα από διαιτησίες τύπου Σπάθα.

Οι δύο παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν επιθυμούν να υπάρχουν γκρίνιες για την επιστροφή του «Σάλπι» κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, όπου θα παιχθεί η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...