Νυφούλα η Βάσια


Και όμως, τα πρώτα κουφέτα θα τα φάμε από τη Βάσια Λόη. Τι και αν από το Alter είχαν πάρει άλλες σειρά, η άκρως γοητευτική παρουσιάστρια του καναλιού κάνει την έκπληξη! Την Παρασκευή 28 Μαΐου ντύνεται νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Νικόλα Μαδιά.

Τελετή και δεξίωση θα γίνουν στο «Island» και οι κινήσεις έγιναν με κάθε μυστικότητα. Οι δυο τους ήδη ....
μετακόμισαν σε πολυτελή μονοκατοικία στα βόρεια προάστια και τρέχουν και δεν φτάνουν για να είναι όλα έτοιμα μέσα σε δύο μήνες από τώρα. Οπως αποδεικνύεται, η επικείμενη ημερομηνία του γάμου της που είχε δει το φως της δημοσιότητας (4 Σεπτεμβρίου) δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η «Espresso» πρώτη αποκαλύπτει τα σχέδια του ζευγαριού και το ρεπορτάζ είναι πέρα για πέρα διασταυρωμένο!

Ενα επτασφράγιστο μυστικό για την παρουσιάστρια που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να πάρει το φως της δημοσιότητας. Αλλωστε, η εκπομπή της στο Alter «Μεσημεριανό express» πηγαίνει πάρα πολύ καλά και δεν συντρέχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσει για επικοινωνιακούς λόγους την πιο ιερή στιγμή της ζωής της! Εγκυρες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να βρήκε πριν από ένα μήνα το σπίτι στα βόρεια προάστια και πριν από λίγες μέρες να μπήκαν και τα τελευταία έπιπλα. Ηδη μετακόμισαν εκεί επισημοποιώντας τον κοινό τους βίο. Στα μελλοντικά τους σχέδια είναι να μετακομίσουν σε δικό τους σπίτι που σχεδιάζουν να χτίσουν στα νότια προάστια. Το οικόπεδο υπάρχει και ήδη προχωράει κατασκευαστική εταιρεία στα σχέδια.

Η σχέση του ζευγαριού μετράει περίπου δύο χρόνια και ο Νίκος Μαδιάς είναι γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο. Ασχολείται με τη ναυτιλία, είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, εργασιομανής, και αποφεύγει τη δημοσιότητα. Ελάχιστες είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τούς έχει απαθανατίσει μαζί. Συνειδητά μέχρι σήμερα δεν συζήσουν, παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει μέρα που να μην περνάνε κάποιες ώρες μαζί. Λόγω φόρτου εργασίας και των δύο δεν έχουν κάνει πολλά ταξίδια, όπως θα ήθελαν, αλλά με την πρώτη ευκαιρία δραπετεύουν σε κοντινές αποστάσεις. Παρ’ ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει μιλήσει και δημοσίως σε συνεντεύξεις για τη σχέση της λέγοντας ότι στις προθέσεις της είναι κάποια στιγμή να κάνει οικογένεια, ωστόσο ποτέ δεν είχε αποκαλύψει χρονικά πότε θα ντυνόταν νυφούλα. Η «Espresso» σήμερα αποκαλύπτει την πιο σημαντική μέρα της ζωής της με τις ευχές για βίον ανθόσπαρτο!

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...