Η ώρα του Δ.Σ.


ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ
ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΛΑΡΕΥΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης εστιάζεται το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό. Το βάρος θα πέσει σε οικονομικά θέματα, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να ενημερώνει τα υπόλοιπα μέλη και να ανοίγει τα χαρτιά του για...



...την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και του σχεδίου εν όψει της νέας σεζόν.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται όλο και πιο έντονα πως είναι πιθανό αμέσως μετά τη συνεδρίαση να υπάρξουν ανακοινώσεις, με το όνομα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο.
Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι ήδη κάτοχος του 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ», αλλά και του 10% της πειραϊκής ΠΑΕ, ποσοστό που όπως λέγεται προτίθεται να αυξήσει.

Μένει να δούμε, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τους Κόκκαλη – Λαυρεντιάδη να μοιράζουν τα ποσοστά τους από 45%, με το υπόλοιπο 10% να μένει στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Το βέβαιο είναι πως οι δύο τους έχουν έως τώρα άψογη συνεργασία και φαίνεται να υπάρχει αμοιβαία διάθεση για να προχωρήσουν μαζί τουλάχιστον τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Κάποιοι πάντως, δεν αποκλείουν πλην του Λαυρεντιάδη, να υπάρξουν και άλλα πρόσωπα, που θα συμμετάσχουν τελικά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αν όχι τώρα, στο επόμενο διάστημα ως το καλοκαίρι.

Ο Βαλβέρδε

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε άγνοια για το αν στο Δ.Σ. θα γίνει κουβέντα για το αγωνιστικό κομμάτι. Οι πληροφορίες λένε πως τουλάχιστον στο θέμα του νέου προπονητή θα υπάρξει αναφορά.

Εκκρεμεί άλλωστε, η συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Δεν αποκλείεται λοιπόν, μέσα από το Δ.Σ. να παρθεί και η απόφαση για το πότε θα αναχωρήσει ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ για την Ισπανία, όπου θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού με τον Βάσκο τεχνικό.

Τέλος, είναι πιθανό να παρθεί και η απόφαση για το αν θα γίνει επίσημη αναφορά στην εισαγγελία για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

http://www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...