Τελικά, θα έρθει ο Βαλβέρδε;

Ραντάρ με τον Κώστα Νικολακόπουλο
Αυτή την ερώτηση έκανα κι εγώ σε μία σοβαρή πηγή του Ολυμπιακού. Τι θα γίνει βρε αδελφέ, θα τον φέρουμε τελικά πίσω τον Ερνέστο, όπως είχε γίνει και με τον Μπάγεβιτς και τον Λεμονή, που γύρισαν κι έκαναν δεύτερη θητεία στο λιμάνι; Τι απάντηση μου έδωσε;

«Φίλε μου, κάτσε να δούμε πως θα πάει το πρωτάθλημα και θα δούμε. Για να μη σε κοροϊδεύω, ο πρόεδρος δεν τον πολυθέλει τον Ερνέστο. Για να μην σου πω ότι δεν τον θέλει, σου λέει ότι δεν τον πολυθέλει. Δεν τον έχει ρε παιδί μου περί πολλού. Δεν τον απορρίπτει, αλλά δεν τον έχει περί πολλού.

Κι αν του κάτσει και πάρει και αυτό το πρωτάθλημα, δεν το βλέπω να τον αλλάζει τον Μπάντοβιτς. Με τον Μπόσκο θα συνεχίσει. Αν τώρα χαθεί το πρωτάθλημα, τότε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μπορεί ο πρόεδρος να ρίξει το χαρτί του Βαλβέρδε.

Για να ηρεμήσει δηλαδή ο κόσμος και να αμβλυνθούν οι όποιες εντυπώσεις από την απώλεια του πρωταθλήματος, μπορεί να το ξεφουρνίσει του Βαλβέρδε. Όχι ότι είναι κι αυτό σίγουρο, γιατί κάποια στιγμή έχει πει, ‘καλά άλλος προπονητής στον κόσμο δεν υπάρχει;’. Αλλά θα έχει πιθανότητες σοβαρές ο Βαλβέρδε, γιατί θα πάρει πόντους η διοίκηση με μία τέτοια κίνηση.

Και κάπου θα αποφύγει κι ένα μεγάλο μέρος της κριτικής και τη νέα σεζόν. Με το σκεπτικό ότι ορίστε, Βαλβέρδε θέλατε, Βαλβέρδε σας έφερα…».

ΑΣΧΕΤΟ: Pios…olimpiakaras pige na vgalei adelfi ton datolo, epeidi den eihe tin eidisi tis metagrafis tou;
sport-fm,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...