Η ώρα του Λαυρεντιάδη


Μια μικρή διαφορά στον οικονομικό τομέα είναι το θέμα που «καίει» τον Ολυμπιακό στις διαπραγματεύσεις Κόκκαλη - Λαυρεντιάδη για την συνιδιοκτησία της ομάδας. Βαλβέρδε θέλει και ο Λαυρεντιάδης! Σενάρια και για Γαλλόφωνους τεχνικούς...



Όλα δείχνουν ότι οι δύο ισχυροί άνδρες θα βρουν τη «χρυσή τομή ως προς το οικονομικό όπου υπάρχει διαφορά. Μπορεί στον Ολυμπιακό να κρατούν κλειστά στόματα για το θέμα της ολοκλήρωσης της συμφωνίας των δύο πλευρών, όμως από τον κύκλο του Λαυρεντιάδη, διαρρέει ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα μπουν τα 9-10 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία θα επισφραγιστεί η συμφωνία.

Μάλιστα, κάποιες φήμες αναφέρουν ότι ο 38χρονος επιχειρηματίας είναι έτοιμος να βάλει άλλα 6 εκατομμύρια ευρώ για τρέχουσες ανάγκες του συλλόγου, εκτός από τα 10 εκατ. με τα οποία θα μπει. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τη Μ. Τρίτη ή το αργότερο τη Μ. Τετάρτη, δηλαδή λίγο πριν την αναχώρηση του Κόκκαλη για τη Μύκονο.

Προτιμά Βαλβέρδε

Όταν τελειώσει το θέμα Λαυρεντιάδη, θα αρχίσουν να καταστρώνονται και τα πλάνα του Ολυμπιακού εν όψει της ερχόμενης σεζόν, ξεκινώντας από τον προπονητή. Πρώτος στη λίστα εξακολουθεί να είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού και οι παίκτες τον θέλουν, αλλά και θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστεί σε σχέση με κάποιον άλλο ξένο τεχνικό, μιας και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Υπέρ της λύσης του Βάσκου προπονητή φέρεται να είναι ο Λαυρεντιάδης, ο οποίος όταν τέθηκε η λύση του Φατίχ Τερίμ ήταν αρνητικός εκφράζοντας την προτίμησή του για την επιστροφή του Βαλβέρδε στο λιμάνι. Την ίδια ώρα ο Ισπανός τεχνικός περιμένει ειδοποίηση από την διοίκηση, αλλά στον Ολυμπιακό περιμένουν από τον Κόκκαλη να ανάψει το πράσινό φως.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν ότι στον Ολυμπιακό θα προτιμήσουν γαλλόφωνο προπονητή με τα ονόματα των Έρικ Γκέρετς και Λοράν Μπλαν να βρίσκονται ψηλά. Πάντως, όποιος και αν είναι ο νέος τεχνικός, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία ενός ανθρώπου (Τζόρτζεβιτς ή Κοβάσεβιτς) που θα αναλάβει σημαντικά καθήκοντα στην ΠΑΕ και θα ασχολείται με το τμήμα και τις μεταγραφές.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...