Φήμες για συγχώνευση Παναχαϊκής με Αστέρα Τρίπολης με βάση την Πάτρα


"ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ", ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ

Οι φήμες για συγχώνευση της Παναχαϊκής με τον Αστέρα Τρίπολης, έχουν «οργιάσει» της τελευταίες ώρες, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της πατρινής ομάδας Αλέξης Κούγιας, τις χαρακτηρίζει γελοιότητες...



...Συγκεκριμένα, το balla.gr πριν λίγη ώρα έγραφε: «Παραπέτασμα καπνού ήταν τα όσα λέχθηκαν για δήθεν συγχώνευση του Αστέρα Τρίπολης με την Καλαμάτα. Ήταν μία ουσιαστικά μία μπλόφα για να προχωρήσουν ήσυχα οι κουβέντες για μία άλλη συγχώνευση, αυτή της Παναχαϊκής με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι σαφές ότι οι Μπάκος, Καϋμενάκης παρουσιάζονται χολωμένοι με την αντιμετώπιση του Αστέρα Τρίπολης από τον κόσμο της Τρίπολης.

Η απουσία από το γήπεδο, ο μικρός παλμός και ενθουσιασμός, αλλά και οι πρόσφατες αποδοκιμασίες κατά του Γ. Μποροβήλου έχουν εκνευρίσει τους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες που βλέπουν ότι η επένδυσή τους στον Αστέρα Τρίπολης έπιασε ταβάνι, ότι παραπάνω δεν μπορεί η ομάδα. Γιαυτό έχουν συζητήσει με τον Αλέξη Κούγια το ενδεχόμενο της συγχώνευσης με την Παναχαϊκή, ομάδα από μεγαλύτερη πόλη και με μεγαλύτερο randαπό τον Αστέρα Τρίπολης.

Η κουβέντα αυτή είναι σε καλό δρόμο και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ομάδα που θα λέγεται "Αστέρας Παναχαϊκής" ή κάπως έτσι και θα έχει ως κύρια βάση την Πάτρα»

http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...